IMA LI ISTINE U TOME

Tračevi se šire nemilice: Je li Rafael Nadal zaista imao aferu sa Shakirom?

30.08.2022 u 12:30

Bionic
Reading

Shakira je i dalje glavna tema svjetskih medija, osobito onih u Španjolskoj, koji su sada sa dna ladica izvukli zanimljivu priču iz prošlosti

Dok Shakira rješava skrbništvo nad sinovima koje dijeli s bivšim partnerom, nogometašem Gerardom Piqueom, Rafael Nadal broji sitno do rođenja prvog djeteta koje čeka s Mary Perello. A upravo su Shakiru i Nadala ovih dana povezali španjolski mediji pišući o njihovoj navodnoj tajnoj vezi.

Kako je objavio španjolski novinar Jordi Martin, slavna Kolumbijka i jedan od najboljih tenisača današnjice, svoju su navodnu tajnu vezu započeli još 2009. godine, u vrijeme kada je Nadal bio glavna zvijezda u Shakirinom spotu 'Gypsy'.

Iako je u to vrijeme, po još jednim glasinama, Shakira bila navodno u vezi s poznatim španjolskim pjevačem Alejandrom Sanzom, novinar govori kako nije mogla odoljeti Nadalovom šarmu, koji je tad već započeo vezu s današnjom suprugom.

  • +2
Shakira i Rafael Nadal Izvor: Profimedia / Autor: PIC. SUPPLIED BY PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Rafael Nadal i Mary Perello upoznali su se 2005. godine dok su pohađali srednju školu, a uskoro očekuju prvo dijete. Sve ovo stiže u najgorim trenucima za Nadala, koji se priprema za nastup na ovogodišnjem US Openu.

Koliko ima istine u ovoj priči, znaju samo njih dvoje.

Shakira - Gypsy Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube