MLADA STUDENTICA

Neodoljivo podsjeća na Shakiru: Evo tko je nova djevojka Gerarda Piquea

25.08.2022 u 06:40

Bionic
Reading

Ona je mlada, ambiciozna i zgodna Španjolka za kojom je očito poludio 35-godišnji nogometaš Gerard Pique. Clara Chia Marti snimljena je prije nekoliko dana u zagrljaju igrača Barcelone, a evo što sve znamo o njoj

Prije nekoliko mjeseci Shakira i Gerard Pique obznanili su javnosti da se razilaze nakon 12 godina ljubavi tijekom koje su dobili i dvojicu sinova - Milana i Sashu. Šokirali su sve koji ih prate, a pogotovo jer se pravi razlog prekida nikada nije doznao. Šuškalo se o nogometaševoj nevjeri, a putem neprovjerenih izvora javljale su se razne atraktivne dame koje su tvrdile da su ljubovale s Piqueom.

Međutim prije desetak dana 35-godišnjak je napokon snimljen u društvu dame koja izgledom neodoljivo podsjeća na Shakiru, a time je jasno dao do znanja da je krenuo dalje.

Upućeni su odmah ustvrdili da je to jako naljutilo Shakiru, a ona je svu svoju pažnju nakon ljubavnog brodoloma usmjerila na sinove. Navodno je pjevačica predložila da se oboje drže dogovora da u prvih godinu dana od prekida ne pokazuju javno svoje nove partnere, što je Pique očito prekršio.

Evo tko je plavuša s kojom je na glazbenom festivalu uživao slavni sportaš

Riječ je o Clari Chiji Marti, 23-godišnjoj studentici PR-a koja je navodno već neko vrijeme zaposlena u Piqueovoj filmskoj i TV produkcijskoj tvrtki Kosmos, a zadužena je za nadzor posebnih događaja. Pique je naveden na web stranici tvrtke kao osnivač, glavni izvršni direktor i predsjednik, kao i predsjednik uprave.

Zna se da studira u Barceloni, a na društvenim mrežama redovito objavljuje atraktivne i golišave fotografije svoga tijela.

Pique se početkom kolovoza zabavljao s njom na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, a španjolski list Hola potom je objavio još nekoliko paparazzi fotografija na kojima se vidi da novi par dotjeran odlazi na neko događanje.

Prilikom glazbenog festivala izmjenjivali su nježnosti, a na naslovnici se drže za ruke, jasno dajući do znanja da su ljubavni par.

Mlada studentica očito nema problema s razlikom u godinama u svojoj vezi, pa joj 12 godina stariji sportaš itekako parira u svemu.

Podsjetimo, do sada je nogometaš ljubio deset godina stariju od sebe, 45-godišnju Shakiru.

Na Instagramu ovu mladu i ambicioznu Španjolku prati 55 tisuća ljudi, a fotografije koje objavljuje u seksi donjem rublju najviše se sviđaju njezinim pratiteljima. Uz to, sada je jasno kako je zavela igrača Barcelone.