BAL RUŽA U MONAKU

Novo kraljevsko vjenčanje: Na glamuroznoj zabavi monegaška princeza Charlotte Casiraghi objavila zaruke

25.03.2018 u 19:19

Bionic
Reading

Na tradicionalnom balu ruža u Monaku okupila se društvena krema, kao i pripadnici obitelji Grimaldi koja tom kneževinom vlada već osam stoljeća. Zvijezde večeri bili su prelijepa 31-godišnja Charlotte Casiraghi, deveta u redu za monegaški tron i njezin odabranik, francuski producent Dimitri Rassam, koji su na suptilan način objavili svoje zaruke

Sretni par pozirao je fotografima s članovima monegaške kneževske obitelji, među kojima su bili Charlotteina majka princeza Caroline od Monaka, brat Pierre Casiraghi i njegova supruga, talijanska aristokratkinja Beatrice Casiraghi, te polusestra Alexandrea od Hanovera, koju je Caroline dobila u braku s princom Ernstom od Hannovera.

Charlotte Casiraghi na Balu ruža koji se tradicionalno odražava u čast njezine pokojne bake, legendarne holivudske glumice Grace Kelly, bila je zvijezda večeri zahvaljujući ne samo dijamantnom zaručničkom prstenu koji je pokazala, već i dramatičnoj haljini koja je bila magnet za poglede.

Crna haljina jednostavnog kroja sve je samo ne obična zahvaljujući predimenzioniranom asimetričnom ukrasu od bijelog perja, a riječ je o kreaciji modne kuće Saint Laurent iz najnovije kolekcije. Njezina majka princeza Caroline od Monaka, kao i mlađa sestra, nosile su haljine s potpisom pariške modne kuće Chanel kao i mnogo godina do sada, budući da je Karl Lagerfeld službeni dizajner bala i dugogodišnji prijatelj obitelji Casiraghi.

  • +29
Bal ruža u Monaku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U crnoj večernjoj haljini zablistala je i plavokosa Talijanka Beatrice Casiraghi, supruga mlađeg brata Pierrea, koja je nosila haljinu iz proljetne konekcije Alberta Ferretti, ali i potaknula šuškanja o mogućoj trudnoći.

Čini se da će nova kraljevska svadbena zvona zazvoniti već u lipnju ove godine, nedugo nakon vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja koje je zakazano za 19. svibnja. Charlotte Casiraghi drugo je po redu dijete Caroline od Monaka, a dobila ju je u braku s talijanskim biznismenom Stefanom Casiraghijem koji je poginuo u nesreći s gliserom. Bavila se jahanjem i godinama je zaštitno lice modne kući Gucci, a iz izvanbračne veze s poznatim francuskim komičarom marokanskog podrijetla Gadom Elmalehom ima četverogodišnjeg sina Raphaëla.

S Elmalehom je bila u vezi od 2011. do 2015, a zadnjih godinu dana ljubavnu sreću pronašla je u 36-godišnjem francuskom producentu Dimitriju Rassamu, sinu poznate francuske glumice Carole Bouquet koja je svojedobno bila i jedna od Bondovih djevojaka, a godinama je bila zaštitno lice francuske modne kuće Chanel. Bouquet je Dimitrija dobila u braku s libanonskim producentom Jeanom-Pierreom Rassamom koji je umro u dobi od 43 godine od predoziranja, kad su Dimitriju bile četiri godine.

Mladi par poznaje se jako dugo budući da su im majke jako dobre prijateljice, a šuška se da će se vjenčanje održati na Siciliji gdje francuska glumica ima prekrasnu vilu. Dimitri Rassam iz prethodnog braka s ruskom manekenkom Mašom Novoselovom s kojom ima šestogodišnju kćer.