KNEŽEVINA MONAKO

Sprema se veliko slavlje: Još jedno kraljevsko vjenčanje je na pomolu

23.02.2018 u 09:54

Bionic
Reading

Nakon što je Velika Britanija najavila čak dva vjenčanja u kraljevskoj obitelji, za njima se povela i kneževina Monako. Pred oltar će uskoro stati najstariji sin princeze Stéphanie, Louis Ducruet zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Marie Chevallier

Kako se čini, uskoro bi se u kneževini Monako mogla čuti svadbena zvona. Presretna princeza Stéphanie, kći Grace Kelly i princa Rainera III, objavila je radosnu vijest  da se njezin sin Louis Ducruet zaručio sa svojom dugogodišnjom djevojkom, Marie Chevallier, a kratku objavu prenijela je u javnost sama palača.

Louis Ducret najstarije je dijete princeze Stéphanie, kojeg je dobila u braku s Danielom Ducruetom. 25-godišnjak završio je u Francuskoj poslovnu školu, a 2015. godine dobio je diplomu iz sportskog menadžmenta s američkog fakulteta u Sjevernoj Karolini.

Otkako je diplomirao, nećak princa Alberta II i 12. u liniji da naslijedi tron, posljednje je dvije sezone surađivao s monegaškim nogometnim timom AS Monaco, za kojeg radi kao skaut.

  • +13
Louis Ducruet Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju zaručnicu Marie Chevallier upoznao je još na fakultetu, gdje su zajedno studirali. Marie ima diplomu iz marketinga, a trenutno radi u hotelu Hermitage u Monaku.

Datum vjenčanja još uvijek nije službeno određen, no vjerujemo da će to i u Monaku biti vjenčanje godine, budući da je Louis prvo dijete princeze Stéphanie koji će stati pred oltar. Osim njega, Stéphanie ima i 23-godišnju Pauline te 19-godišnju Camille