BESPRiJEKORNO IZDANJE

Monegaška princeza plijenila poglede u prekrasnoj haljini

27.11.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Monegaškoj princezi Charlene nije nikakva nepoznanica impresioniranje mnoštva na svečanim događanjima

Na svečanoj dodjeli nagrada najboljim ragbijašima svijeta održanoj u Monaku pod sponzorstvom Mastercarda, bivša olimpijska plivačica a danas monegaška princeza Charlene sve je zadivila pojavom u crnoj haljini s potpisom modne kuće Gucci.

  • +11
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je talijanska modna kuća posljednjih sezona stekla ogromnu popularnost zahvaljujući otkačenim kreacijama dizajnera Alessandra Michelea, princeza Charlene od Monaka odlučila se za jednostavnu haljinu koja je posebno laskala njezinoj atletskoj figuri.

  • +42
Gucci Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Tatjana Janković

Naizgled jednostavna kreacija efektan dojam može zahvaliti detaljima poput volana, presijavajućeg cvjetnog detalja u službi remena i američkog izreza ovratnika. Spomenutu haljinu Charlene je odlučila istaknuti minimalnim make-upom i decentnim naušnicama, a svoju dječački kratku frizuru odlučila je predstaviti u valovitoj formi.

Iako je svečanoj dodjeli nagrada u Monaku prisustvovalo mnoštvo zvjezdanih uzvanika, monegaška princeza Charlene i ovaj se put najviše istaknula, kao što joj je to nedavno pošlo za rukom na obilježavanju državnog praznika, Dana kneževine Monako. Tim povodom odabrala je prekrasan kaput od baršuna u kraljevski plavoj boji brenda Akris, kojim je naglasila porculansku put.

  • +14
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia