LASKAVO IZDANJE

Melania Trump ne prestaje se hvaliti skupocjenim kaputima, a najnoviji je začinila hit komadom sezone

25.11.2020 u 09:44

Bionic
Reading

Nakon što je ispred Bijele kuće dočekala božićno drvce visoko pet metara, uskoro bivša prva dama Amerike, Melania Trump, sa suprugom Donaldom organizirala je tradicionalno pomilovanje purica uoči Dana zahvalnosti, a pažnju javnosti i ovoga je puta privlačila svojim modnim izdanjem

Nakon svečanog preuzimanja božićnog drvca, koja će ovih blagdana krasiti Plavu sobu predsjedničke rezidencije u Washingtonu, 50- godišnja Slovenka plijenila je pažnju na tradicionalnoj ceremoniji pomilovanja purica, koja se u Bijeloj kući uoči Dana zahvalnosti održava od 1863. godine.

Kao nebrojeno puta do sada Melania je i ovoga puta pomoć za kreiranje besprijekornog modnog izdanja zatražila od svog dugogodišnjeg stilista i dizajnera, Hervea Pierrea.

Svoju slavnu klijenticu Pierre je odlučio odjenuti u model strogog kaputa od tvida s potpisom poznatog talijanskog dvojca Dolce & Gabbana, a koji je javnosti predstavljen u sklopu njihove prošlogodišnje, ready-to- wear kolekciji namijenjene jesensko-zimskoj sezoni.

Iako je riječ o kaputu iz prošlogodišnje kolekcije talijanskog brenda, na pojedinim stranicama i dalje je dostupan u prodaji po cijeni od gotovo 15 tisuća kuna.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Kevin Dietsch - Pool via CNP / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Laskave dužine midi, navedeni kaput pri Melanijinom kretanju do stola sa puricom otkrivao je crni model kožne suknje do koljena koji je, kako se doznaje, djelo njezina osobnog stilista, a njezinim nošenjem ponovno je dokazala da nije imuna na aktualne modne trendove.

Cjelokupno izdanje Melania je zaokružila parom crnih salonki s bež kapicom na prstima, koje izgledom imitiraju prepoznatljive modele s potpisom Chanel, a riječ je o cipelama s potpisom njezina omiljenog dizajnera obuće, Manola Blahnika.

  • +87
Kožne suknje iz popularnih trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije