SKLADNA OBITELJ

Novi veliki korak u životu Cameron Diaz i Benjija Maddena: Nakon rođenja kćerkice spremaju se za selidbu

26.10.2020 u 12:53

Bionic
Reading

Nekadašnja glumica Cameron Diaz koja se posljednjih godina umirovila i posvetila nekim drugim životnim radostima, sa suprugom Benjijem Maddenom spremna je na novi korak. Nakon vjenčanja, a potom i rođenja njihove kćerkice Raddix, supružnici se spremaju na veliko preseljenje

Hollywoodu je odavno rekla zbogom, posvetila se kućanskim poslovima, suprugu Benjiju Maddenu za kojeg se udala 2015., a onda krajem prošle godine postala i majka. Cameron Diaz danas živi nekim posve novim životom nego posljednjih 20 godina koliko je žarila i palila filmskim biznisom.

Osim toga, s prijateljicom je kupila vinariju i započela proizvodnju vlastitog vina, a zadnjih tjedana sve izgleda kao da se baca i u kulinarske vode. Međutim, to nisu jedine novosti u životu lijepe bivše glumice.

Cameron Diaz i glazbenik Madden spremaju se uskoro na veliku selidbu. Iz kuće u kojoj trenutno žive, sele u novu luksuznu vilu na Beverly Hillsu, za koju su navodno izdvojili preko 14 milijuna dolara.

Posjed koji su kupili prostire se na više od 800 kvadrata, a trebao bi tročlanoj obitelji osigurati sve potrebno te više prostora za moguće proširenje obitelji koje nije isključeno.

Besprijekorno uređena vila odiše svježinom, svijetlim tonovima i skupim namještajem ali sigurni smo da će Diaz unijeti i dašak svog stila u sve to.

U vili se nalazi čak 10 spavaonica i jednako toliko kupaonica. Nekoliko dnevnih soba, velika i prostrana kuhinja na koju se nadovezuje blagovaonica te nevjerojatan izlaz na stražnji vrt koji je idealan za manja ili veća okupljanja. Kao i gotovo svaka vila na Beverly Hillsu, i ova ima bazen, teretanu, igralište i nekoliko garaža.

  • +4
Novi dom Cameron Diaz i Benjija Maddena Izvor: Profimedia / Autor: EVRealestate via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia