OPUŠTENA I SRETNA

Novopečenoj mami Cameron Diaz predah od Hollywooda zaista odgovara, a dokazuje to svakim novim izlaskom u javnost

15.09.2020 u 15:23

Bionic
Reading

Obveze oko bebice koju je dobila početkom godine sa svojim suprugom Benjijem Maddenom na kratko je stavila po strani te se odjenula u prigodnom casual stilu te odvojila popodne za solo izlazak u grad

Kako je i sama rekla, posljednjih devet mjeseci Cameron Diaz izuzetno je zaposlena oko svoje nasljednice, bebe Radix koju je dobila početkom godine sa suprugom Benjijem Maddenom.

'Ona je najbolja stvar koja se ikada dogodila Benjiju i meni. Presretni smo. Moj suprug je noćna ptica i on se pobrine za bebu tijekom kasnih sati kada ja više ne mogu biti budna. Zato se meni nije problem probuditi vrlo rano, a Benji tada može spavati. To nam odlično odgovara', rekla je nedavno ushićena novopečena majka.

Zgodna glumica koja se povukla iz svijeta Hollywooda, danas se bavi nekim sasvim drugim poslovima. Osim što je posvećena obitelji i kućanstvu, nedavno je pokrenula vlastito vino u suradnji s prijateljicom Katherine Power. Zajedno su potpisale liniju novog vina Aveline. Riječ je o suhom španjolskom vinu.

No, poznata plavuša u svemu tome pronađe vremena i za sebe. Iako je mjesecima nismo imali prilike vidjeti u javnosti, sada je prošetala centrum Los Angelesa u smjelom izdanju.

Američki mediji njezin su stajling od traperica visokog struka i bijele majice opisali pravim odrazom Kalifornije, a uz sve je ova 48-godišnjakinja nosila basic bijele tenisice, chic torbicu od pletiva, te bez problema pokazala lice bez trunke šminke.

Otkako se povukla iz filmskog biznisa, uglavnom je se može vidjeti u opuštenim izdanjima bez velike pompe, šminke i glamuroznih frizura. Jednostavno joj odgovara lagodniji način života.

Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia