HOLIVUDSKA ZAVODNICA

Cameron Diaz proslavila je 48. rođendan; prisjetili smo se svih njezinih frizura

31.08.2020 u 12:52

Bionic
Reading

Cameron Diaz, poznata ljepotica čiji su zaštitni znak duge noge i neodoljiv osmijeh, proslavila je 30. kolovoza 48. rođendan, a svi se slažu kako slavna glumica izgleda bolje no ikada otkad se povukla sa scene i posvetila obitelji

Atraktivna Amerikanka koje se sjećamo po ulogama u filmovima poput 'Bande New Yorka', 'Maska', 'Svi su ludi za Mary', 'Charliejevi anđeli' ili 'Nebo boje vanilije' unazad nekoliko godina povukla se iz svijeta showbusinessa te u međuvremenu postala majka malene Reddix.

Plavooka Cameron ne krije kako ona i suprug Benji Madden iz pop punk benda Good Charlotte proživljavaju najbolje trenutke otkako su osjetili čari roditeljstva.

Glumica koja je oduvijek plijenila poglede zbog svoje manekenske figure i netipične ljepote tijekom godina voljela je eksperimentirati i s frizurama, a iako je u nekoliko navrata bila crvenokosa i smeđokosa, najviše se držala svijetlih tonova osvježenih različitim varijantama sun kissed pramenova.

Holivudska zvijezda rođena u San Diegu nije se libila ošišati dugu kosu pa smo je viđali i s ultra kratkim varijantama bob frizure ili slojevito ošišanih stilova kakvi su bili popularni u 90-ima, nakon što je Jennifer Aniston u seriji 'Prijatelji' isfurala popularnu rachelicu.

  • +5
Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: Patrick/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu oduvijek je voljela nositi razbarušene frizure, a što se tiče modnog stila, omiljeni komad u njezinoj garderobi definitivno su traperice i štikle.

  • +5
Cameron Diaz Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Budući da se godinama bavila manekenstvom i modelingom prije nego se probila u Hollywoodu, Cameron je oduvijek znala istaknuti svoje atribute poput vitke figure i dugih nogu pa je često na crvenom tepihu nosila vrtoglave mini haljine.

Iako trenutačno nije angažirana u svijetu filma, fotografi joj i dalje ne daju mira, a sudeći prema najnovijim fotografijama, Cameron ne izlazi iz ležernih odjevnih kombinacija poput jeansa, tenisica, t-shirt majica...