A ŽELJELA JE SAMO ČESTITATI...

Nova objava Melanije Trump izazvala pravu buru na društvenim mrežama

23.03.2021 u 14:33

Bionic
Reading

Čak i prije negoli je s obitelji 20. siječnja ove godine preselila u Palm Beach na Floridi, Melania Trump odlučila je odmoriti od društvenih mreža i medija, no jedan događaj ipak je poželjela podijeliti sa svima i to na svom Twitter profilu

Točno dva mjeseca nakon što je s obitelji odselila iz Washingtona i Bijele kuće u Palm Beach na Floridi, na Twitteru je posebnu objavu imala Melania Trump. Naime, 20. ožujka njezin sin Barron proslavio je svoj 15. rođendan, pa je ponosna majka na svom Twitteru objavila dva crna balona od helija s brojkama koje čine 15 i uz to jednostavno napisala 'Sretan rođendan BWT'.

BWT inicijali su njezinog sina Barrona Williama Trumpa, rođenog 20. ožujka 2006., a uz to je stavila i emotikone srca. No, ni to se nije svidjelo tviterašima, koji su je odmah, u kratkom roku pošteno iskritizirali.

Neki su joj tako predbacili da je mogla pronaći i veseliju sliku, uz napomenu kako su crni baloni 'poprilično morbidni'. Za razliku od svog supruga Donalda Trumpa, Melania i dalje ima pristup društvenim mrežama i nisu joj zabranjene objave.

Nedugo nakon odlaska iz Bijele kuće Melania Trump je otkrila kako je otvorila Ured Melanije Trump koji je posvećen njezinim poduhvatima, a koji su se u prošlosti fokusirali na dobrobit djece, podizanje svijesti na nacionalnu krizu zbog opoida kao i upozorenja na cyberbullying.

  • +5
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Melania nikada nije krila svoju povezanost sa sinom, zbog kojeg je čak, kako bi završio školsku godinu u New Yorku, mjesecima odgađala preseljenje u Bijelu kuću, gdje je i dalje podređivala većinu toga upravo njemu.