POKRENULA URED

Ogorčena i hladna: Melania Trump je vrlo razočarana načinom na koji su napustili Washington, a evo što najviše zamjera suprugu

15.02.2021 u 12:19

Bionic
Reading

Bivša američka prva dama izgledala je veselo kad je s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom napuštala Washingtom na dan inauguracije Joe Bidena, no čini se kako joj to baš i nije bilo po volji pa se zbog narušene slike o sebi prema suprugu odnosi ogorčeno i hladno

Melaniji Trump trebalo je pet dana da progovori i osudi nasilje na Kapitolu, a u izjavi se branila od 'prljavih tračeva' i 'neopravdanih osobnih napada'. Bivši dužnosnik Bijele kuće rekao je za CNN kako je bivša prva dama znala unaprijed kako će se sve to skupa odraziti na nju.

'Jednom kad se pobuna dogodila, znala je da joj ništa što kaže ili učini neće pomoći – pa nije ništa ni učinila', rekao je bivši dužnosnik.

  • +11
Melania Trump odlazi iz BIjele kuće Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Prema anketi CNN-a Melania je Washington napustila s jednom od najgorih ocjena podrške za bivše prve dame u novijoj povijesti, a njezina bivša pomoćnica Stephanie Winston Wolkoff, koja je o njoj napisala i knjigu, podsjeća na činjenicu da kao prva dama nikad nije dala intervjuu nacionalnim medijima, odabravši ne surađivati s medijima kao svoj obrambeni mehanizam.

Melania je navodno planirala prisustvovati inauguraciji Joea Bidena, a da od toga ipak neće biti ništa, doznala je iz objave njenog supruga na Twitteru.

Supružnici Trump Washiongton su napustili rano na dan inauguracije, a nakon što su se pojavili na Floridi, pojavile su se fotografije i videozapisi koji pokazuju da Melania nerado kontaktira s novinarima.

  • +5
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izvješća o njoj od tada samo kazuju kako se vratila svom starom životu od prije vremena prve dame, pa čak i da vrijeme više provodi kao da je na godišnjem odmoru.

Kako je pisao CNN, Melania je nakon odlaska iz Washingtona uživala punim plućima, a dok je bivši predsjednik Donald Trump pratio proces koji se vodio protiv njega, ona je vrijeme uglavnom provodila držeći se podalje od svega.

'Melania prvo odlazi u spa, zatim na ručak, ponovno ide na wellness i večera s Donaldom na terasi. I tako manje više svaki dan', rekao je jedan izvor koji je dobro upoznat s rasporedom Melanije Trump u Mar-a-Lagu, njezinom domu u Palm Beachu na Floridi.

Prema izvoru, Melania uvijek priprema večeru i uživa u mirnom životu. Večeri najčešće provodi na vanjskoj terasi Mar-a-Laga, gdje preferira ribu za predjelo, a za stolom joj se često pridruže roditelji, Viktor i Amalija Knavs, koji borave u privatnom apartmanu u Mar-a-Lagu veći dio godine.

No čini se da je lijepa Slovenka napunila baterije pa Inedependent javlja kako je u petak pokrenula novi ured bivše prve dame, čiji će cilj navodno biti održavanje njene kampanje protiv internetskog nasilja nad djecom 'Budi najbolji', koju je pokrenula još kao prva dama.

Ured bivše prve dame još uvijek radi izvan Mar-A-Laga, privatnog kluba bivšeg predsjednika, ali CNN navodi da je u tijeku potraga za zasebnim uredskim prostorom u Palm Beachu na Floridi.