BIVŠA PRVA DAMA

Sad konačno znamo kako Melania Trump provodi dane otkako je napustila Bijelu kuću

13.02.2021 u 12:54

Bionic
Reading

Nakon što se novi predsjednički par, Joe i Jill Biden uselili u Bijelu kuću, kako je i najavljeno, obitelj Trump preselila se na Floridu gdje uživaju u luksuznom životu

Iako se ovih dana svjetski mediji bave suđenjem bivšem američkom predsjedniku Donaldu Trumpu čiji je mandat bio obilježen bezbrojnim skandalima, zanimanje javnosti za ostalim članovima prve obitelji nije nestalo.

S velikim se interesom prati i jedna od najeskponiranijih članica, 'prva kćer' Ivanka Trump i njezin suprug Jared Kushner koji su se s troje djece preselili u Miami gdje ih fotografi prate u stopu.

Kako piše CNN, Melania Trump, nakon odlaska iz Washingtona, uživa punim plućima.

I dok bivši predsjednik Donald Trump prati proces koji se provodi protiv njega, njegova supruga vrijeme uglavnom koristi držeći se podalje od svega.

Lijepa Slovenka opušta se uživajući u spa tretmanima i potpuno se mentalno 'isključila' od događanja u Washingtonu.

  • +5
Melania Trump i Vladimir Putin na summitu G20 u Hamburgu Izvor: Profimedia / Autor: Mikhail Klimentyev / TASS / Profimedia

Otako je napustila Bijelu kuću, njezin dnevni raspored nema nikakve veze s politikom, Kongresom, suđenjem ili društvenim mrežama.

'Melania prvo odlazi u spa, zatim na ručak, ponovno ide na wellness i večera s Donaldom na terasi. I tako manje više svaki dan', rekao je jedan izvor koji je dobro upoznat s rasporedom Melanije Trump u Mar-a-Lagu, njezinom domu u Palm Beachu na Floridi.

  • +5
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atraktivna bivša manekenka svakodnevno koristi sve blagodati luksuznog života te nikako ne propušta različite beauty tretmane, masaže, manikure, tretmane lica...

Melania uvijek priprema večeru te uživa u mirnom životu. Večeri najčešće provodi na vanjskoj terasi Mar-a-Laga, gdje preferira ribu za predjelo, a za stolom joj se često pridruže roditelji, Viktor i Amalija Knavs, koji borave u privatnom apartmanu u Mar-a-Lagu veći dio godine.

Njezina svakodnevica nije se promijenila od vremena prije predsjedničkog mandata svog supruga, dodaje isti izvor.

Inače, kako se pisalo, troje bivših zaposlenika iz Bijele kuće angažirani su kako bi se 'uskrsnula' Melanijina humanitarna kampanju 'Budi najbolji' za pomoć najmlađima.