13. TRAVNJA STIŽE NA HBO GO

Nova HBO humoristična serija 'Zajednički bijeg' prikovat će vas za male ekrane

06.04.2020 u 18:40

Bionic
Reading

Nova polusatna humoristična HBO serija scenaristice i producentice Vicky Jones, 'Zajednički bijeg' (Run) imat će premijeru 13. travnja u 21.30h na HBO kanalu, a istog dana dolazi i u HBO GO ponudu

S Merritt Wever i Domhnallom Gleesonom u glavnim ulogama, 'Zajednički bijeg' je mješavina romantične komedije i trilera.

Serija govori o ženi, Ruby Richardson (Wever) koja ostavi svoj svakidašnji život u predgrađu kako bi se prisjetila prošlosti sa svojim dečkom s fakulteta, Billyjem Johnsonom (Gleeson).

Njih dvoje su prije 17 godina sklopili dogovor da ako jedno od njih pošalje poruku s riječi 'RUN', a drugo odgovori s istom, ostavit će sve i naći se na kolodvoru Grand Central te zajedno putovati Amerikom.

'Zajednički bijeg' - nova serija na HBO GO Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Među gostujućim zvijezdama se u seriji pojavljuje i dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa, Phoebe Waller-Bridge u ulozi Laurel, žene koju Ruby i Billy upoznaju na svom putovanju. Rich Sommer glumi Laurencea, muža od Ruby, Tamara Podemski policijsku detektivku, a Archie Panjabi je Fiona, Billyjeva bivša asistentica.

  • +19
Serija 'Zajednički život' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Uz Vicky Jones, među izvršnim producentima su i Phoebe Waller-Bridge, Jenny Robins, Kate Dennis, Emily Leo i Oliver Roskill.

Od 13. travnja serija je dostupna na HBO kanalu, kojega možemo gledati u sklopu MAXtv ponude, a istog dana dolazi u HBO GO ponudu.