S NAJDRAŽIMA

Nogometaši otišli na zasluženi odmor pa odveli supruge i djecu na razvikane europske destinacije

26.05.2022 u 06:23

Bionic
Reading

Krajem svibnja, kada počne kratka stanka prije priprema i nove sezone, nogometaši jedva čekaju provesti malo slobodnog vremena sa svojim najdražima. Neki od njih iskoristili su ovo vrijeme da odvedu supruge i djecu na putovanje, a evo gdje se odmaraju

Domagoj Vida nakon sezone u turskom Bešiktašu još je neko vrijeme odlučio provesti u svojoj, kako je od milja zove, drugoj domovini. Suprugu Ivanu i sina Davida odveo je u elitno tursko ljetovalište D-Maris Bay, a ono je već godinama na listi mnogih domaćih poznatih osoba. Ondje su rado viđeni gosti Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov, a odmarala se tamo i Ljupka Gojić Mikić. Dok gospođa Vida krati vrijeme uz koktele i sunčanje, sin i tata na mini nogometnim terenima uživaju u igri loptom.

Nakon osvajanja naslova Dinamov vratar Dominik Livaković proslavio je pobjedu s kolegama, a onda se s budućom suprugom Helenom Matić uputio u rodni Zadar te se trenutno odmaraju prije svog velikog dana.

  • +2
Dominik Livaković i Helena Matić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Nekadašnja manekenka Iva Šarić otputovala je s partnerom Brunom Petkovićem i sinom Adrianom u Madrid te uživa u dugim šetnjama na suncu.

Naš reprezentativac Duje Ćaleta Car obavio je sve klupske obveze u Marseilleu, a onda se sa suprugom Adrianom i sinom Maurom uputio u Milano, u kojem su im se pridružili kumovi. Tročlana obitelj uživa u razgledavanju grada, šopingu i finoj talijanskoj hrani, a mališana je najviše oduševilo mnoštvo golubova na glavnom milanskom trgu.

Obitelj Šitum, supruga i dvoje djece Dinamova nogometaša Marija Šituma, trenutno uživa u Parizu. Svoju su dječicu odlučili odvesti u Disneyland.