vrijeme za uživanje

Veliki dan za njih: Iva Šarić otkrila djelić intimne proslave

21.12.2021 u 15:22

Bionic
Reading

Manekenka i HTV-ova voditeljica Iva Šarić nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama. No da joj je bio rođendan nije mogla ne obilježiti s onima koji je prate na Instagramu. Pokazala je brojne čestitke koje su joj pristigle, a vidi se i pokoja fotografija s intimnog slavlja s napadačem Dinama

Brojni čestitari fotografijama i videima čestitali su Ivi Šarić njezin 33. rođendan. Presretna slavljenica pohvalila se s istima na Instagram storyju. Svoj veliki dan proslavila je sa zaručnikom Brunom Petkovićem, a i plešući s prijateljicama na partyju.

Lijepa slavljenica fotografiju na kojoj je sa svojim dragim popratila je s mnoštvom emotikona srca. Svoju vezu, dugo su skrivali od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

'Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene jako iznenadila time kako su prihvatila bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo. Iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako smo dobar tim', ispričala je Iva Šarić ranije za In Magazin.

Podsjetimo, Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli objavili su tek godinu dana kasnije.

  • +3
Iva Šarić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX