RIJETKO POJAVLJIVANJE

Njezina najveća podrška: 'Novi Bond' na crveni tepih stigao s 24 godine starijom suprugom

09.04.2024 u 10:09

  • +6

Sam i Aaron Taylor-Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: IAN WEST / PA IMAGES / STILLMOVING FOR STUDIOCANAL/SHUT / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Biografski film o životu glazbene dive Amy Winehouse stiže na svjetska kinoplatna. Režirala ga je Sam Taylor -Johnson, 57- godišnja supruga najizglednijeg kandidata za novog Jamesa Bonda, a s njim je ovog ponedjeljka imala rijetko pojavljivanje na crvenom tepihu

Film 'Back to Black' u američka kina stiže 17. svibnja a ovog ponedjeljka, na londonskom Leicester Squareu, održana je njegova svjetska premijera.

Biografski film o pjevačici Amy Winehouse novi je redateljski uradak Sam Taylor-Johnson, koja posljednjih tjedana puni medijske stupce kao supruga 'novog Bonda', 33-godišnjeg glumca Aarona Taylora-Johnsona.

Dvojac se pojavio na premijeri filma u Londonu i pritom ukrao svu pozornost.

Sam (57) je nosila jednostavnu crnu haljinu, koja je imala strukturalne detalje, s crnim sandalama dok je Aaron (33) na premijeru stigao u crnom kompletu koji je uključivao upečatljivu kožnu jaknu.

Njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu u Londonu dogodilo se usred glasina o Aaronovom prihvaćanju uloge britanskog tajnog agenta 007.

Da mu je ponuđena uloga Jamesa Bonda, počelo se govoriti sredinom ožujka, no pitanja o ovom angažmanu i dalje vješto izbjegava.

'Mogu samo govoriti o trenutnim ulogama i projektima', izjavio je nedavno u intervjuu za britansko izdanje magazina Rolling Stone, u kojemu se dotaknuo i svoje veze s 24 godine starijom britanskom redateljicom.

Zbog njihove razlike u godinama, Sam Taylor-Johnson posljednjih tjedana našla se na udaru javnosti.

'Kojom brzinom bismo trebali uživati u životu?', zapitao se britanski glumac u intervjuu dodavši da je s 13 godina radio ono što 'većina ljudi radi u svojim dvadesetima'.

  • +2
Aaron Taylor-Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Mert & Marcus/Calvin Klein/MEGA / The Mega Agency / Profimedia