AARON TAYLOR-JOHNSON

Pierce Brosnan svom nasljedniku dao savjet koji zlata vrijedi

27.03.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Irski glumac Pierce Brosnan mnogima je i danas jedan od najdražih James Bondova svih vremena i uspješno ga je glumio od 1995. do 2002., stoga s punim pravom može davati savjete svojim nasljednicima, među ostalim i navodnom novom Jamesu Bondu, Aaronu Tayloru-Johnsonu

Iako još uvijek nije službeno potvrđeno da će Aaron Taylor-Johnson biti idući James Bond, Pierce Brosnan, irski glumac koji je od 1995. do 2002. bio najpoznatiji tajni agent na svijetu, smatra kako je on i više nego dovoljno sposoban da postane novi 007.

'Mislim da čovjek ima sposbnost, talent i karizmu da glumi Bonda', rekao je legendarni Pierce Brosnan u intervjuu za The Ray D'Arcy Show na RTÉ Radio 1.

On to može s punim pravom reći, budući da je s mladim Aaronom imao prilike glumiti i to još 2009. u filmu 'Najbolja noć', kojeg je Brosnan i producirao.

  • +3
Aaron Taylor-Johnson Izvor: EPA / Autor: URS FLUEELER

'Jedan od prvih filmova koje smo snimili bio je 'Najbolja noć' i on je bio u njemu. Bio je najbolji u tome. To je divan film s Aaronom, Carey Mulligan, Susan Sarandon i sa mnom', rekao je Brosnan i potom dao savjet mladom kolegi:

'Budi hrabar. Idi tamo i lijepo se provedi. Zavoli to. Samo naprijed, možeš ti to!'

NE KRIJU SREĆU

I nakon 23 godine braka: Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith zaljubljeni kao prvog dana

Pogledaj galeriju

Iako su britanski mediji prvi objavili kako je Aaron Taylor-Johnson dobio i službenu ponudu da postane novi tajni agent 007 i u toj ulozi zamijeni Daniela Craiga, službene potvrde od strane produkcije još uvijek nema. Ako Taylor-Johnson potpiše ugovor, postat će sedmi glumac koji će utjeloviti najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu od 1962. godine.