JASON PRIESTLEY

Nismo ga dugo vidjeli; evo kako danas izgleda nekadašnji miljenik tinejdžerica

08.04.2024 u 20:59

  • +3

Jason Priestley

Izvor: Profimedia / Autor: SYSPEO / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Jason Priestley (54) koji je našim gledateljima najpoznatiji po ulozi Brandona Walsha u hit tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills 90210', privukao je veliku pozornost na ružičastom tepihu festivala Canneseries u Cannesu

Glumac rođen u Kanadi devet je godina glumio u hit teen seriji Brandona Walsha, dobrog dečka iz susjedstva, a serija se bavila brojnim teen temama od prijateljstva, izlazaka, školskim problemima...

S kojom borom više i sijedima u prepoznatljivoj, Jason je dobro raspoložen pozirao s kolegama iz serije 'Wild Cards' u Cannesu ležerno odjeven u svijetloplavi sako, košulju i bež hlače.

Društvo su mu na festivalu Canneseries pravili Vanessa Morgan i Giacomo Gianniotti.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Inače, nakon završetka snimanja serije Beverly Hills 90210, Jason nije nikad ponovio taj uspjeh pa smo ga mogli vidjeti u manje zapaženim TV i filmskim projektima, poput primjerice serije 'Private Eyes' u kojoj je glumio nekadašnjeg hokejaša koji postaje privatni istražitelj. Osim toga, paralelno s glumačkom karijerom angažirao se u automobilskim utrkama, a 2002. doživio je tešku nesreću zbog koje su mnogi mislili da neće ostati živ.

JENNIE I TORI

Sjećate li se Kelly i Donne iz 'Beverly Hillsa'? Evo kako danas izgledaju i čime se bave

Pogledaj galeriju

Prije pet godina se na veliko oduševljenje na Foxu počela prikazivati nastavak serije nazvan 'BH90210' u kojoj su se osim Jasona okupili glumci Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green i Tori Spelling.

Glumci su u seriji zapravo igrali samo sebe i to 19 godina nakon završetka serije, no nakon jedne sezone, ipak je odlučeno kako se serija više neće snimati.