'Istanbulska nevjestA'

Slavna Turkinja je zaljubljena; skrasila se uz markantnog poduzetnika s kojim je dobila dijete

08.04.2024 u 14:58

Bionic
Reading

Jednu od najbolje plaćenih turskih glumica, Asli Enver domaća publika je zavoljela kroz serije 'Očev izbor', 'Ukradeni život', 'Ponovno rođen', 'Istanbulska nevjesta'. Svojom pojavnošću zasjenila i popularnu sultaniju Hurem koju je utjelovila Meryem Uzerli, a stekla je vojsku obožavatelja diljem svijeta

Asli Enver je mala buran život, pun uspona i padova. I dok joj je na poslovnom planu sve išlo uzlaznim tokom, u ljubavi nije imala sreće.

Na početku svoje karijere 2012. udala za glumca Birkana Sokullua, a nakon samo tri godine bračnog života par je obznanio razvod.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Glumica se nakon toga spojila sa Muratom Bozom, turskim glumcem i glazbenikom. U njega se zaljubila na snimanju filma 'Brate moj'. Imali su poprilično turbulentnu vezu, s više raskida i ponovnih mirenja. Ostavio ju je uz objašnjenje da 'brak nije za njega', pobjegao u Miami i promijenio broj telefona.

'Bilo mi je jako teško kad smo prekinuli. To je najgore u vezi, ali teško je i kad vas partner ne može razumjeti na pravi način. Svaki je odnos drukčiji, ali najvažnije je da osobu s kojom ste najprije gledate kao čovjeka, a ne kao dečka ili djevojku. To je najbolji način da postavite temelj zdravog odnosa', podijelila je Asli tada svoja iskustva.

Nakon ljubavnih brodoloma, Asli je sreću našla s poduzetnikom Berkinom Gökbudakom. S njim se vjenčala 2022. godine. Turski mediji su pisali da je indikativno što je vrlo brzo ušla u brak, ali i otkazala projekt na kojem je trebala raditi. Razlog je bila trudnoća, a 2023. u srpnju rodila je djevojčicu Elay. Lijepa Turkinja danas živi mirnim, obiteljskim životom, a u narijetko fanovima na Instagramu pokazuje kako sada uživa u idili.

  • +4
Aslı Enver Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Picasa