DIRLJIVE RIJEČI

Nina Badrić otkrila koji joj je savjet dao Oliver Dragojević

14.02.2019 u 12:41

Bionic
Reading

Pjevačica je uzbuđena zbog svog predstojećeg, prvog velikog solističkog koncerta u Splitu. Ovog tjedna Nina Badrić je tim povodom odradila brojna medijska gostovanja, a na Radio Dalmaciji otkrila koji joj je savjet svojedobno dao legendarni i neprežaljeni Oliver Dragojević

'On mi je davao najbolje savjete. Jednom davno mi je rekao: 'Mala, pivaj kako pričaš. Nemoj ništa prepjevavat, nemoj ništa napjevavat, točno kako ti prirodno dolazi govor, tako govori i svoju pjesmu.' I u pravu je. Glazba nije ništa drugo nego jedna velika emocija. Ako se ne dogodi nijedna emocija dok netko sluša nekoga, onda to i nije glazba', izjavila je Nina Badrić. Nina Badrić i Oliver Dragojević bili su povezani, a smrt pjevača jako ju je pogodila.

'To je, ono, Dalmacija, more, Oliver. Jednostavno nije prirodno doći ovamo a da ti prva asocijacija ne bude Oliver. Ja si još nisam složila da njega nema jer mi je jednostavno bio omiljeni kolega. Njega smo voljeli svi, njega smo poštovali svi, njega smo slušali svi. Svi imamo svoju priču vezanu uz Olivera, sve su njegove pjesme dio naših života, a prije svega je bio tako jednostavan tip i genijalan čova, da je to bilo za ne vjerovati – jednostavno uzor. Jedan veliki uzor', poručila je.

O tome, ali i drugim privatnim stvarima te poslovnim planovima ovoga tjedna govorila je u video intervjuu za tportal.

  • +24
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Cropix