SUPER STAJLING

Nina Badrić u ovom izdanju je posramila i najpoznatije modne blogerice

12.02.2019 u 14:25

Bionic
Reading

Uvijek dotjerana pjevačica Nina Badrić posljednjim je izdanjem modno oduševila i one koji su uvijek puni kritika

Pozirajući poput prave modne profesionalke, pjevačica Nina Badrić pokazala je zavidno znanje kada je u pitanju slaganje stajlinga.

Za posjet Splitu, gdje je održala novinarsku konferenciju uoči nadolazećeg koncerta povodom Dana žena. Zgodna brineta odabrala je sjajan stajling. Za njega je dobila samo pohvale na društvenim mrežama. Karirano bijelo odijelo koje se sastoji od dužeg sakoa i hlača širokih nogavica na Nini stoje kao saliveno. Uz cijelu kombinaciju, pjevačica je sjajno uklopila i topli crni kaput sa sivim rukavima koji je elegantno prebacila preko ramena.

Nina Badrić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Andreja Damnjanović

'Jako volim i pratim modu. Obožavam sve lijepe komade, no ovo pretjerivanje s modom za mene je postalo neukusno. Danas više nemate modne ikone, već žene koje sebi mogu priuštiti najskuplje stvari pa su samim time 'mega modno osviještene', što je po meni potpuno promašeno. Moda mora biti stil koji sebi prilagođavamo. Za mene su 'najjače' odjevene gradske cure one koje nemaju novca, a jeftinim brendovima stvaraju svoj stil i sjajno izgledaju', kazala je Badrić u velikom modnom interjuvuu za tportal.