BEZ ZADRŠKE

Nina Badrić otkrila da godinama nije bila zaljubljena: 'Davno je to bilo. U prošlom desetljeću su mi leptirići zadnji put plesali po trbuhu'

31.12.2020 u 12:30

Bionic
Reading

U novom intervjuu Nina Badrić otvorila je dušu te otvoreno progovorila koliko ju je pandemija promijenila, uzdrmala njezin ritam i poslovne planove. Osvrnula se na to zašto joj je trenutno najbitnije zdravlje, a prisjetila i toga kada je posljednji puta bila stvarno zaljubljena

Iako joj vrijeme bez nastupa i druženja s dragom publikom teško pada, Nina Badrić u situaciji koja je pogodila cijeli svijet pokušava ostati pozitivna te stvari gledati s vedrije strane.

U novom intervjuu za Dnevni avaz otkrila je da joj je najbitnije zdravlje te da je zahvalna što sve koje voli još uvijek ima uza sebe.

Međutim, itekako joj je jasno da će glazbenici doći posljednji na red kada je u pitanju pravo na rad. ‘Činjenica je da smo jedini mi muzičari od trećeg mjeseca ostali bez prava na rad. I sigurna sam da ćemo posljednji početi s radom. Mislim da će iduće ljeto donijeti par koncerata’, rekla je, ali dodala da joj odgovara ova pauza i vrijeme koje može posvetiti isključivo sebi.

  • +4
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Malo tko posljednjih mjeseci na našoj poznatoj glazbenici nije primijetio novu, istesanu liniju, a sada Nina kaže da je tajna u tome što je život šiba, a s time se tope i kilogrami.

Iznenadila je svojim odgovorom na pitanje kada je posljednji puta bila zaljubljena.

‘Davno je to nekad bilo, sad se ne sjećam kojeg proljeća. U prošlom desetljeću su mi zadnji put leptirići plesali po trbuhu’, rekla je pa dodala da je može osvojiti muškarac koji je nježan, pažljiv, duhovit, a iznad svega čovjek.