zna što joj pristaje

Osvaja seksepilom: Nina Badrić zablistala u kožnoj haljini koja slavi ženske obline

29.12.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Iako poput brojnih glazbenih kolega, zahvaljujući globalnoj pandemiji, nije u mogućnosti nastupati, domaća pjevačica Nina Badrić svojom novom objavom na Instagramu dala je naslutiti kako priprema nove glazbene poslastice za svoje vjerne obožavatelje

Uz latinsku izreku 'Ora et labora' (Moli i radi), Nina je podijelila fotografiju iz glazbenog studija pritom zablistavši u još jednom glamuroznom izdanju u nizu.

Da je velika ljubiteljica kožnih odjevnih komada, koji i ove sezone uvjerljivo dominiraju modnom scenom, na svom Instagram profilu već je imala priliku dokazati, a svojim vjernim obožavateljima ovoga se puta predstavila u minijaturnom modelu smeđe haljine od kože.

Zahvaljujući naborima i šavovima, model kožne haljine za kakvu se odlučila popularna pjevačica posebno je laskao njezinim oblinama, a uz svečaniju frizuru i make-up svoje novo izdanje kompletirala je mrežastim čarapama u boji kože i prepoznatljivim salonkama sa zakovicama.

Nakon što su prije deset godine predstavljene na modnoj sceni, takozvane Rockstud sandale s potpisom talijanske modne kuće Valentino i danas su omiljeni odabir brojnih dama, a Ninin odabir pao je na njihovu bež inačicu s visokom potpeticom.

Nina Badrić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Andreja Damnjanović