još jedan oblik prevare

Nina Badrić upozorava: 'Dragi moji, Facebookom kruži lažna nagradna igra'

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 19.12.2020 14:29
  • Objavljeno 19.12.2020 u 14:29
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Nastavlja se niz pokušaja prevare korisnika društvenih mreža, a ovog puta zlonamjernici su za svoju prljavu rabotu iskoristili lik i djelo naše poznate glazbenice Nine Badrić

Nina Badrić ponovno se našla na meti online prevaranata, koji preko njenog lika i djela pokušavaju prevariti njene fanove. Osvanula je tako objava na Facebooku u kojoj stoji da će Nina Badrić donirati 5.000 eura za čak 200 njenih fanova. Sama ideja da bi naša poznata pjevačica ovako nasumično podijelila milijun eura zvuči suludo, no kako to obično bude, mnogi korisnici društvenih mreža nasjednu na varke ove vrste.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Nina Badrić

Ovo nije prvi put da prevaranti koriste ime Nine Badrić za svoje prevare, a osim nje prevaranti su se poslužili imenima i fotografijama Mile Horvat, Zrinke Cvitešić pa i Mate Rimca.

Kako sada zbog koronavirusa ima više slobodnog vremena, Nina Badrić je ponešto aktivnija u komunikaciji s obožavateljima na društvenim mrežama. Zadnjih dana, osim što pokazuje odličnu liniju i modne kombinacije, šalje i ohrabrujuće misli.

  • +12
  • +9

Nina Badrić - fotografije iz ranijih faza karijere

Izvor: Instagram Stories / Autor: Instagram Stories