optimistične poruke

Nina Badrić širi pozitivu i diže raspoloženje: 'Smij se toliko glasno da i tuga pobjegne pred silom tvog osmijeha'

15.12.2020 u 12:52

Bionic
Reading

Kako sada zbog koronavirusa ima više slobodnog vremena, pjevačica je ponešto aktivnija u komunikaciji s obožavateljima na društvenim mrežama. Zadnjih dana, osim što pokazuje odličnu liniju i modne kombinacije, šalje i ohrabrujuće misli

Već je devet mjeseci prošlo otkako je svijetom zavladala pandemija koronavirusa. Među prvima se od glazbenika požalila prije nekoliko mjeseci i izazvala burne reakcije kada je videoporukom zamolila Ministarstvo da svim estradnjacima ponovno dozvoli raditi. Nina Badrić i dalje ne krije koliko joj je teško što je njezina karijera stavljena 'na čekanje' te da je neizvjesnost plaši. No, pjevačicu ne napušta optimizam, pa svojim fanovima šalje poruke podrške.

  • +4
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Smiji se toliko glasno da i tuga pobjegne pred silom tvog osmijeha!' poručila je svima uz fotografiju s velikim osmjehom na licu. Nikad vitkija pjevačica zaradila je mnoštvo komplimenata, a fanovi ne propuštaju reći joj 'kako se prepolovila'.

Prije te fotografije objavila je i jednu s istim crno-sivim stajlingom i pokazala vitke noge uz poruku: 'Digni glavu gore mila ljubica'. Nema tko se nije oduševio njezinim mladenačkim stilom, energijom i modnom kombinacijom. Nedavno je Nina otkrila kako se nosi s činjenicom da koncerte na kakve smo navikli neće imati tako skoro.

'Volim se osamiti, ja jesam taj tip osobe koja zna biti sama. Volim ponekad sebe samu malo maknuti od ljudi i od svijeta, ali ovo je sve prisilno, pa kad je prisilno nije više gušt. Neka ta neizvjesnost mi se stalno vrzma po glavi, međutim najgore od svega što si čovjek može dozvoliti je da uđe u strah. Strahu jedno veliko ne! Ostanimo negativni što se tiče korone, ali ostanimo pozitivni što se tiče misli, što se tiče vjere da ipak su ovo nekakvi zadnji trzajevi, evo ja sam sebi tako postavila u glavi i da sve ide ka boljem i da će sve biti dobro', ispričala je Nina za In Magazin Nove TV.