njezine najdublje emocije

Nina Badrić ogolila dušu u jednoj od svojih najintimnijih pjesama

02.12.2021 u 14:42

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj i regiji za kraj godine je pripremila glazbenu poslasticu. Predstavlja baladu za koju već tradicionalno potpisuje stihove za koje je priznala da su se već dulje vrijeme 'kuhali' u njoj

Balada 'Pamtim' pjevačke dive Nine Badrić zasigurno će još godinama biti himna neuzvraćene ljubavi, najavljuju iz njezine diskografsje kuće, Aquarius Recordsa.

'Pjesma 'Pamtim' je moja najintimnija pjesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku jer 'Pamtim' je sama pala iz duše. Emotivno sam je proživjela jer je meni poznato o čemu govori. Sve što se taložilo u meni izašlo je s njom van. Pokupila je iz mene sve emocije kao spužva, a ja vjerujem da će i publika prepoznati tu emociju i pronaći svoju osobnu vezu s njom', izjavila je Nina Badrić.

Izvor: Društvene mreže

Ovako osobna pjesma trebala je i savršenu glazbu koja bi ju pratila, a Nina je za ovaj zadatak pronašla najboljeg partnera - dugogodišnjeg suradnika Predraga Martinjaka koji s njom potpisuje glazbu. 'Hvala Predragu Martinjaku koji me savršeno prati već godinama u stvaranju glazbe i koji ima veliko povjerenje u sve što zajedno radimo', poručila je pjevačica.

Video spot za pjesmu režirao je Dario Radusin, a pjesma će se naći na novom albumu Nine Badrić koji izlazi 10. prosinca. Riječ je o the best off CD-u 'Dani i godine' koji obuhvaća njezine najveće hitove od 2014. godine do danas. Osim promocije nove pjesme i albuma, Ninu čeka ju i brojni nastupi u prosincu, tako 13. i 14. prosinca nastupa u Beogradu u centru Belekspo s Vladom Georgijevim, 18. prosinca je na Adventu u Čepinu, 30. prosinca u Budvi, a 31. prosinca u Brčkom.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL