FASHION GURU

Iznenadio me stajling Nine Badrić, odlično izgleda, ali naravno da je Leonarda Lončar ipak ukrala svu pažnju

  • 10.11.2021 u 13:33

  • Bionic
    Reading

    Sinoćnja premijera filma 'Južni vetar: Ubrzanje' dočekana je s nestrpljenjem i u Zagrebu, stoga ne čudi toliki broj poznatih lica koja su prodefilirala crvenim tepihom. A sve njih pomno je pratio i naš Fashion Guru, kojem su za oko odmah zapele dvije dobro nam znane dame

    Sinoćnja premijera srpskog filma 'Južni vetar: Ubrzanje' privukla je podosta poznatih osoba - nažalost nijedan hrvatski film ne privuče toliku pažnju, a možda je 'General' jedan od razloga za to.

    No da se vratim na premijeru i goste. Među gledateljima je bila Nina Badrić, koju rijetko imamo priliku vidjeti s naočalama, a stoje joj itekako dobro. Njezin bijelo-crni stajling me iznenadio, jer bih je očekivao u nekoj haljini.

    Ali naravno da je više pažnje od nje privlačila Leonarda Boban - teško ću se priviknuti na njezino novo-staro prezime, Lončar.

    Došla je u uzorku leoparda, nije da je najveći trend, ali nije ni daleko... Bobanica ionako nikad nije slijepo pratila trendove.

    Bunda, cipele, haljina, sve u istom uzorku, ali crvene čarape su tu da razbiju stajling, a one si pak pašu s naušnicama.

    PROŠETALE CRVENIM TEPIHOM

    [FOTO] Zagrebačka premijera filma 'Južni vjetar: Ubrzanje' privukla je brojne poznate Hrvatice

    Pogledaj galeriju

    Vesela Leonarda sigurno će nam prirediti još modnih izdanja, jer vidimo da je na svakom eventu, pa željno iščekujemo i sljedeći.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.