objavila na instagramu

Nina Badrić otkrila kako provodi vikend, a fanovi su oduševljeni njezinim kulinarskim vještinama i sjajnim izgledom

14.11.2021 u 08:45

Bionic
Reading

Vikend je najbolje provesti u dobrom društvu uz dobru i finu hranu, a to dobro zna i Nina Badrić koja je je objavila novu fotografiju na Instagramu i otkrila kako provodi subotnju večer, a pratitelje je oduševila svojim kulinarskim vještinama i sjajnim izgledom

Prohladan jesenski dan pjevačica Nina Badrić provela je tamo gdje je najljepše, kod kuće, a za dobru atmosferu pobrinulo se dobro društvo i fina hrana. Na svom Instagram profilu Nina je objavila novu fotografiju i pohvalila se svojim kulinarskim vještinama.

'Jednom davno vikendi su bili rezervirani za koncerte a sad se već lagano spremam za MasterChef', napisala je Nina uz objavljenu fotku na kojoj je pozirala u kućnom, ležernom izdanju i velikim osmijehom.

Topla, jesenska juhica odmah je privukla njezine obožavatelje i prijatelje, a neki su se i pozvali na dobru klopu. 'Molim jedan tanjur,' napisala joj je Lana Jurčević, a Nina joj je napisala: 'Kreni'. Pohvalio ju je i poznati chef Mate Janković te je napisao: 'Bit će nešto od tebe', a Nina mu je napisala: 'Ako trebaš malu od kužine znaš gdje me možeš naći.'

  • +4
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Osim hvaljenja njezinih kulinarskih vještina, pratiteljima je za oko zapeo i Ninin doista sjajan i blistav izgled, pa su joj mnogi i udijelili komplimente. 'Nina, vi ste sve ljepši i mlađi', 'Predivna', 'Što god Nina radi, radi najbolje', 'Što sve ova predivna žena može osmjehom', 'Predivan osmijeh'.

PROŠETALE CRVENIM TEPIHOM

[FOTO] Zagrebačka premijera filma 'Južni vjetar: Ubrzanje' privukla je brojne poznate Hrvatice

Pogledaj galeriju