prošla je pakao

Nikolina Pišek otvorila dušu: 'Ja sam atipična udovica koju dosta vole osuđivati'

06.06.2023 u 10:44

Bionic
Reading

Voditeljica se vratila na domaće televizijske ekrane i odvodila 'Masked Singer' na RTL-u koji joj je donio samo pozitivne kritike. Iza nje je teško razdoblje, a objasnila je kako je poslije smrti supruga Vidoja pretrpjela osude

Kad je riječ o njezinom zadnjem televizijskom projektu, 'Masked Singeru', Nikolina Pišek kaže da je sve bilo kao na maturalcu te da su se baš dobro zafrkavali te da nitko ne vjeruje da nije znala o kome je riječ i tko se nalazi ispod tih maski. Dodala je da je 'malo čudan osjećaj kad se nalaziš na pozornici u neznanju'.

Iza nje je vrlo teška godina. U svibnju prošle godine preminuo je njezin suprug Vidoje a onda se suočila s napadima svekra i srpskih portala. Kaže da 'nošenje s tom situacijom još nije gotovo te da se trudim što više opteretiti da bi mogla sačuvati nekakav zdrav razum, jer kad ima previše vremena, 'onda počneš tako razmišljati, pa okretati u glavi neke situacije'.

Smatra da svaka osoba ima pravo tugovati na svoj način te se osvrnula i na način na koji balkansko društvo gleda na udovice i očekivanja koja su sve suprotno od onoga što ona radi. 'Ja sam jedna tipična udovica koju dosta vole osuđivati. Možda da sam imala taj luksuz, da se ušuškam u nekakvo razdoblje mira i razdoblje kontemplacije i razdoblje žaljenja i svega što si neki ljudi vole i mogu priuštiti. To je sasvim u redu nakon što izgube neku osobu iz svog života koja im je puno značila. Ja nisam imala taj luksuz pa sam morala postati sve ovo što Balkan ne odobrava', izjavila je Nikolina za Zagreb Info.

Ispričala je da je dobivala nebrojeno puno poruka gdje su je osuđivali i čak joj prijetili, 'govorili vrlo ružne stvari i gdje su osuđivali baš to njezino htijenje da nastavi sa životom'.

  • +4
Nikolina Pišek Izvor: Licencirane fotografije / Autor: RTL