zaustavlja dah

Nikolina Pišek u izdanju bez odjeće, gole grudi sakrila rukama

03.05.2023 u 12:58

Bionic
Reading

Voditeljica je oduvijek je slovila za jednu od najljepših Hrvatica, a pohvala na račun njene savršene linije, ali i stila, također, nikada nije manjkalo

Iza Nikoline Pišek je odlično odrađena sezona showa 'Masked Singer' u kojoj je pokazala svu raskoš talenta u osam live emisija, a svaku epizodu je obilježila fantastičnim modnim izdanjima. Voditeljica se na društvenim mrežama prisjetila nekih trenutaka sa snimanja.

U nizu Instagram priča pokazala kako se priprema, a jedna objava je privukla posebnu pažnju. 'Idem tamo gde je sve po mom', napisala je ona u opisu crno-bijele videosnimke na kojemu se snimala u ogledalu prije ili nakon emisije dok je na sebi nosila samo gaćice, preko kojih je obukla i najlonke. Gole grudi je pokrila rukama.

Pokazala je svoju zavidnu figuru. 'Oduvijek sam stava da ću radije uložiti u vježbanje, pritom mislim na vrijeme, trud i muku, jer imati dobru liniju, dobru mišiću masu i formu - to nije bez muke i priznajem da bih se mogla truditi još više i vrlo često mi se ne da pa se prisiljavam, ali satisfakcija je na kraju najjača. Uvijek bih radije izabrala da uložim u sebe, usprkos trudu i vremenu i mučenju, jer mi je puno veća satisfakcija da sam zadovoljna sama sobom i da ne moram kupovati užasno skupu odjeću kojom ću se maskirati, nego da mogu biti zadovoljna i u prastarim trapericama i običnoj bijeloj majici. Ako biram između toga, onda svakako tjelesna sprema', rekla je nedavno za tportal.

Nikolina Pišek Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL promo