POVRATAK U PROŠLOST

Nikad viđene fotografije Meghan Markle: Pogledajte kako je izgledalo njezino djetinjstvo u Kaliforniji

24.01.2020 u 12:33

Bionic
Reading

Otac Meghan Markle u novom dokumentarcu pokazao je kako je izgledalo njezino djetinjstvo, odrastanje u Kaliforniji i prisjetio se nekih od najsretnijih obiteljskih trenutaka s danas zaraćenom kćeri, odbjeglom vojvotkinjom i suprugom princa Harryja

Osim ogorčenih izjava Thomasa Marklea, oca Meghan Markle u 90-minutnom dokumentarcu u kojem otkriva svoju stranu priče, javnost je dobila uvid u nekad sretno djetinjstvo i odrastanje sada vojvotkinje od Sussexa. Od Meghan Markle kao tek malene bebe puštene iz rodilišta, do prvih školskih dana, glumačkih predstava te odlaska na fakultet, pa sve do privatnih obiteljskih druženja- sve to vidljivo je u nizu fotografija koje je gospodin Markle dao na uvid televizijskoj ekipi Channela 5.

Osim toga pokazao im je i nekoliko videa koji dokazuju koliko su skladan odnos imali poznata kćer i tata.

Umirovljeni 75-godišnjak opisao je rođenje svoje kćeri Meghan kao najljepši dan života koji ga je u potpunosti promijenio.

'Kada se rodila nisam mogao biti sretniji. Trenutak kada su mi je u rodilištu stavili u naručje jednostavno je neopisiv. Njezino preslatko lice, malene ruke, jednostavno sam bio zaljubljen. Znao sam od prvog trenutka da će biti posebna. Jednostavno je bila predivna', kazao je.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Thomas Markle svoju kćer Meghan dobio je u braku s Dorijom Ragland, od koje se razveo 1980-ih, no s kojom je nakon toga ostao u dobrim odnosima te su zajedno nastavili odgajati i podizati svoje zajedničko dijete. Meghan je čak u dobi od 11. do 18. godine živjela s ocem i bila s njim iznimno bliska. Odlazili su zajedno na ribolov, izlete, organizirali obiteljska druženja, a otac je aktivno pomagao školskoj dramskoj skupini u kojoj je Meghan bila član.

'Prirodno je nadarena za glumu. Kada sam je prvi put vidio na pozornici znao sam da će uspjeti i da je to njezin poziv. Vidjevši da škola nema dovoljno dobru opremu, ponudio sam se pomoći im sastaviti scenografiju i donijeti svjetlosnu opremu, ipak je to bila moja struka', prisjetio se Markle.

Rekao je da je njegov brak kasnih 80-ih bio vrlo neuobičajena pojava.

'Nisu nas baš podržavali, još uvijek se drugačije gledalo na brakove različitih rasa. To jednostavno nije u redu i nije fer. Uvijek su mislili da je Doria naša kućna pomoćnica. Mislim da se Doria i danas susreće s raznim predrasudama, pogotovo otkako je došla u kraljevsku obitelj. Na svim događanjima djelovala je kako uplašeno', objasnio je.

Kada je Meghan otišla na studij u Los Angeles, udaljen nekoliko kilometara od njihova rodnog grada, Thomas i ona ostali su bliskim odnosima. Navodno su se viđali barem dva ili tri puta tjedno.

Udaljili su se kada je njegova kći otišla poslovno u Kanadu, snimati na projektu 'Suits'. Stvari su se prema očevoj priči počele raspadati kada je Meghan započela vezu s princem Harryjem.