UŽIVA U SUNCU I MORU

Nikad nećete pogoditi što je dobila: Bojana Gregorić Vejzović pohvalila se zanimljivim poklonom od mame

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Glumica je jedva dočekala ljetni predah i bijeg iz Zagreba. Prije nekoliko dana stigla je s obitelji, suprugom Enesom i djecom Zoe i Raulom u njihovu morsku oazu na Pelješcu. Već je pokazala kako se opušta i gušta, a među ostalim i što joj je darovala majka, glumačka diva Božidarka Frajt

Glumica je nasmijala svoje pratitelje jednom od najnovijih objava na Instagram storyju. 'Moja mater je apsolutna nedodirljiva kraljica stila! Ona i kad poklanja grablje, te grablje su stajliš', našalila se Bojana Gregorić Vejzović s fotografijom.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bojana, za koju se smatra da je jedna od najljepših hrvatskih glumica, u veljači je proslavila 49. rođendan, no na temelju njezinog izgleda to bi se teško moglo reći. Nedavno je osvježila svoj look novom, puno kraćom frizurom pozirajući sa zadovoljnim osmijehom od uha do uha.

Inače, posljednji mjeseci bili su prilično uzbudljivi za njezinu obitelj. Naime, nakon dugo godina života u strogom centru grada u Ilici nedaleko Frankopanske ulice, odlučili su se preseliti. Novi dom pronašli su nekoliko tramvajskih stanica dalje, nije puno veći u kvadraturi ali ima puno bolji raspored.

  • +3

Bojana Gregorić Vejzović

Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX