Noge balerine u prvom planu

Bojana Gregorić Vejzović pokazala savršenu liniju, fanovi je pitali: 'Stariš li ti uopće?'

14.07.2021 u 19:16

Bionic
Reading

Temperature su prave ljetne pa je glumica u skladu s time birala outfit u kojem je pozirala za fotografiju koju je objavila na Instagramu. Svake godine tijekom ljeta ova dama oduševi nizom svojih modnih kombinacija. Godine baleta i vježbanja u teretani neosporno su se isplatile jer isklesano tijelo i mladolikost Bojane Gregorić Vejzović oduzimaju dah

Lagano i prozračno zadnjih je tjedana imperativ kada se bira odjeću jer sunce je baš zapeklo, a toplinski val ne popušta. Vrućinama je Bojana Gregorić Vejzović 'prkosila' ljetnom odjevnom kombinacijom sastavljenom od uske, kratke zelene mini haljine s tankim bretelicama, svijetlim balonerom.

Visoke potpetice savršeno su naglasile vitke, lijepo građene noge prelijepe glumice koja vretenaste mišiće zahvaljuje i baletu koji je plesala prije nego što je postala glumica. Zanimljivi look 49-godišnja umjetnica je začinila zelenom torbicom te zlatnom ogrlicom. 'Uklopila sam se u novi kvart!', opisala je fotografiju. Njene kolegice (kao i ostali pratitelji) kao i svaki put do sada, dali su joj brojne komplimente na račun izgleda.

'Ajme, kako si zgodna', 'Najljepša', 'Te tvoje noge', 'Puna ljepote i stila', neki su od oduševljenih komentara. Jedan od pratitelja ju je pitao: 'Za Boga miloga, stariš li ti uopće?'.