JEDNA JE MAMA

Nicole Kidman nije mogla sakriti emocije: Nakon osam mjeseci razdvojenosti ponovno u najdražem zagrljaju

03.08.2020 u 17:13

Bionic
Reading

Zbog pandemije koronavirusa i karantene, u kojoj se zatekla većina svijeta, Nicole Kidman punih osam mjeseci nije vidjela niti zagrlila svoju majku, 80-godišnju Janelle Kidman. No, sada se sve promijenilo. Majka i kći napokon su se susrele, a Nicole je taj emotivni trenutak objavila i na svom Instagram profilu

Australska glumica i zvijezda serije 'Male laži', 53-godišnja Nicole Kidman na svom je Instagram profilu objavila dvije fotografije za koje su sve riječi bile suvišne. Na njima su ona i njezina 80-godišnja majka Janelle Kidman napokon u zagrljaju, nakon osam mjeseci što su provele razdvojene zbog pandemije koronavirusa.

Budući da je glumica karantenu provela sa suprugom Keithom Urbanom i njihovim kćerima u Tennesseeju, a njezina majka u rodnoj Australiji, ne čudi da je susret bio prepun emocija. Nicole je čvrsto zagrlila svoju majku, a u njezinom pogledu bile su vidljive emocije koje su je obuzele u tom trenutku.

'Takav dobar osjećaj što mogu zagrliti svoju mamu nakon osam mjeseci. Propustila sam njezin 80. rođendan, no sada sam tu. Volim te mama', napisala je glumica ispod fotografija.

Nicole Kidman nedavno se vratila u Australija kako bi mogla raditi na svojoj novoj seriji 'Nine Perfect Strangers'. Nakon što je cijela obitelj provela dvotjednu karantenu u njihovom domu u australskom Southern Highlandsu, napokon je mogla posjetiti i majku.