VELIKA LJUBAV

Nicole Kidman i Keith Urban u pripremama za intimnu proslavu 14. godišnjice braka

26.06.2020 u 15:29

Bionic
Reading

Holivudska diva Nicole Kidman nakon dugo vremena snimljena je u javnosti sa suprugom Keithom Urbanom, s kojim danas slavi, a razlog je poseban

Prije nego je svijet zadesila pandemija, Nicole Kidman i Keith Urban bili su sinonim za jedan od najprisnijih holivudskih parova. Slavna glumica i county glazbenik svaku prigodu na crvenom tepihu, na ostalim javnim događanjima ili dodjelama nagrada koristili su kako bi svijetu pokazali koliko se vole.

Međutim, posljednjih nekoliko mjeseci radi zaštite od virusa nisu se pojavljivali u javnosti već su uživali u svoja četiri zida. Sada se i to promijenilo pa smo glazbeno- glumački par imali prilike vidjeti u kratkom izlasku u omiljeni restoran na Beverly Hillsu.

Ležerno odjeveni, Nicole u traperice i omiljene starke, a Keith također u traper verziju cijelog stajlinga, kratko su svratili pokupiti naručenu hranu, a onda se ponovno uputili kući.

Priprema je to za njihovu svečanu proslavu 14. godišnjice braka koju će provesti u svome domu okruženi obitelji i prijateljima.

Fatalni susret danas sretnih supružnika dogodio se 2005. godina, kada je tada 38-godišnja Nicole Kidman na gala večeri, na kojoj se u Los Angelesu odavala počast Australcima, susrela se s Keithom Urbanom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️ #nicolekidman #keithurban

Objavu dijeli Nicole (@hokulani_kidman)

‘Bili smo samo dvoje usamljenih ljudi koji su se upoznali u trenutku u kojem su mogli progovoriti o svemu i napokon se otvoriti. Bili smo pomalo preplašeni, ali i hrabri. Silno sam željela novog muškarca s kojim ću moći dijeliti svoj život, a još više sam željela djecu. Bila sam otvorena za sve i spremna na promjene', rekla je jednom prilikom Nicole.

Prije Keitha, Nicole je bila u braku s glumcem Tomom Cruiseom s kojim dijeli dvoje sada već odrasle posvojene djece.