MAMINA MEZIMICA

Ovakvu je rijetko viđamo: Nicole Kidman objavila emotivnu čestitku povodom rođendana starije kćeri

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 08.07.2020 11:47
  • Objavljeno 08.07.2020 u 11:47
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Iako je odavno odlučila da će njezin privatan život ostati upravo takav - privatan - ovoga puta Nicole Kidman nije mogla ne podijeliti sa svojim obožavateljima sretan dan u svojoj obitelji. Njezina starija kći Sunday Rose, koju je dobila u braku s Keithom Urbanom, proslavila je 12. rođendan

Gotovo 7 milijuna pratitelja slavne australske glumice nemalo se iznenadilo kada je Nicole Kidman, poznata po tome da dijeliće svog privatnog života rijetko dijeli s javnosti, s njima podijelila fotografiju sa starijom kćeri Sunday Rose, povodom njezina 12. rođendana.

'Rođendanski zagrljaji za našu voljenu Sunday', napisala je 53-godišnja Nicole Kidman pored fotografije na kojoj je ona u prvom planu i žmiri dok nježno dodiruje stariju kći po kosi. Naravno, ni ovoga puta glumica nije pokazala lice svoje kćeri, što i ne treba čuditi budući da su ona i suprug, pjevač Keith Urban, odavno donijeli zajedničku odluku da će svojim kćerima pružiti odrastanje daleko od znatiželjnih očiju javnosti.

Osim sada već 12-godišnje Sunday Rose, par ima i devetogodišnju Faith Margaret, koju je rodila surogat majka, dok Nicole Kidman iz propalog braka s Tomom Cruiseom ima posvojenu djecu, 27-godišnju Isabellu i 25-godišnjeg Connora s kojima i nije pretjerano bliska, ponajviše zbog scijentologije koja ih je udaljila.