PRAVO IZNENAĐENJE

Nicole Kidman nakon 16 godina pokazala nikad viđene fotografije vjenčanja s Keithom Urbanom

27.06.2022 u 11:25

Bionic
Reading

Australska gumica Nicole Kidman u lipnju 2006. udala se za glazbenika Keitha Urbana, a vjenčanje je proteklo daleko od očiju znatiželjne javnosti te su gotovo svi detalji ostali skriveni. Sada je slavna glumica pokazala jednu od privatnih fotografija kojom je obilježila 16 godišnjicu braka

Nakon razvoda od Toma Cruisea, glumica Nicole Kidman sasvim je slučajno u Australiji na jednom događaju upoznala glazbenika Keitha Urbana koji ju je osvojio na prvu. Iako je jednom prilikom rekla da mu je trebalo čak četiri mjeseca nakon toga da je kontaktira, a ona se navodno zaljubila na prvu i od tada su zajedno.

Brzo nakon odlučili su se i vjenčati, a Urban je pak taj događaj opisao kao početak svog pravog života. 'Kada smo se oženili, tek tada sam počeo živjeti', rekao je country pjevač.

Vjenčali su se u lipnju 2006. a budući da je nakon vrlo transparentnog braka s Cruiseom, Kidman žudjela za privatnosti, svi detalji ovog slavlja ostali su u tajnosti. Par je uspio sve sakriti i uživati u intimi.

Zato je ono što je sada na svom Instagram profilu lijepa glumica pokazala, mnogim fanovima zaista posebno. Riječ je o fotografiji s vjenčanja, a kojom je Kidman odlučila obilježiti 16. godišnjicu braka s Keithom.

'Slatka šesnaesta. Sjećam se ovog trenutka kao da je bilo jučer', napisala je Australka ispod fotografije na kojoj je vidimo kako u vjenčanici sa suprugom pali crkvene svijeće.

  • +3
Nicole Kidman i Keith Urban Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Khoury / Zuma Press / Profimedia

Glumica je na svom vjenčanju neodoljivo podsjećala na famoznu Grace Kelly. Odabrala je zalizanu frizuru s loknama, veo na glavi i nosila bijelu vjenčanicu na jedno rame, dok se njezin odabranik opredijelio za klasično crno odijelo.