IZGLEDA SJAJNO

Nevjerojatna transformacija Elle Dvornik: Blogerica otkrila zašto ne voli vagu

06.06.2023 u 08:30

Bionic
Reading

Svi koji na društvenim mrežama prate Ellu Dvornik znaju kako je ona posljednjih mjeseci fokusirana na pravilnu prehranu i redovite treninge. A da se trud itekako isplatio, vidljiv je u njezinim objavama

Već smo navikli da Ella Dvornik na svom Instagramu, ili pak Instagram Storyju, objavljuje fotografije i snimke hrane koju priprema za sebe ili odlazaka u teretanu gdje vježba s privatnom trenericom, no sada je pokazala i da se njezin trud itekako isplatio, ali je ukazala i na jednu stvar.

Naime, Ella je cijelu svoju transformaciju redovito bilježila i fotografirala, a onda je došla do zaključka kojeg je poželjela podijeliti sa svojim pratiteljima. Uz tri fotografije, u različitim fazama života, napisala je: 'Razlog zašto se više ne obazirem na vagu.'

Na fotografijama je njezin trbuh u različitim njezinim stanjima, odnosno s različitim kilažama, a upravo na fotografiji na kojoj ima najviše kilograma najbolje izgleda jer je utrenirana. Na prvoj fotografiji ima tek 50 kilograma, na drugoj 57, a na trećoj, sa 58,5 kilograma njezino tijelo izgleda nevjerojatno i o trbušnjacima poput njezinih većina može samo sanjati.

  • +6
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Ja istovremeno gubim kile i gradim mišić. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bih izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača', otkrila je nedavno na društvenim mrežama, govoreći javno o svojim željama i transformaciji.