SJEĆATE LI JE SE?

Nekad je pjevala u poznatom splitskom rock bendu, a danas se mnogi dive njezinu izgledu i načinu života

28.08.2019 u 06:24

Bionic
Reading

Kroz grupu Stijene prošlo je više pjevačica, a Ines Žižić mnogima je, nakon Zorice Kondže, bila ponajbolja vokalistica tog kultnog benda zbog svoje energičnosti i osebujnog izražaja. Nakon pjevačke karijere više se nije čulo za nju, a danas 46-godišnja Splićanka putuje svijetom, promovira zdrav život i izgleda bolje no ikada. Za tportal se prisjetila svoje pjevačke karijere

Grupa Stijene predvođena Marinom Mišom Limićem iznjedrila je vrhunske pjevačice. Među njima je bila i Ines Žižić, a koja je u legendarni splitski pop rock bend stigla nakon završene srednje novinarske škole. Imala je neobičan i rašpast vokal te rokerski gard koji je publika obožavala.

Izvor: Društvene mreže

S grupom je sredinom devedesetih godina snimila album 'Da je bolje ne bi valjalo', a onda se odjednom više nije čulo za nju. Nakon Stijena pjevala je i u Mantra Fusion Bandu te je imala solo karijeru. Nastupila je na Runjićevim Melodijama hrvatskog Jadrana te raznim heavy metal projektima u Njemačkoj, a neko vrijeme živjela je u hramu u Indiji.

'Za mene je to bila velika čast i privilegija, posebno nakon Zorice Kondže i Maje Blagdan, jer sam se na njihovim pjesmama učila pjevati. Nakon toga sam išla u pjevačku školu Miše Limića i bila mi je velika čast kad mi je predložio da budem pjevačica Stijena. Pjevala sam dvije godine, nakon čega sam napustila grupu zbog osobnih razloga. Ali pjevačko razdoblje ostalo mi je u lijepom sjećanju', izjavila je Ines Žižić za tportal.

Danas je Ines majka i suvlasnica lifestyle portala Atma. Sa suprugom Darijem Duišinom Džunićem živi u skladnom braku, bave se bodybuildingom te su pasionirani home exchangeri (putuju svijetom zamjenjujući domove s drugim ljudima).

'Prvi put smo čuli za koncept razmjene doma (home exchange, home swap) 2006. u filmu 'Holiday' s Cameron Diaz i Kate Winslet, u kojem su se njih dvije zamijenile za dom: Cameron je poželjela bijeg iz svoje moderne holivudske vile i stresnog života, a Kate od svoga ljubavnog kraha i iz engleske seoske shabby chic kućice. Ideja nam se učinila fantastičnom i lako izvedivom posebno zato što imamo dvije nekretnine, jednu u Splitu, u kojoj stanujemo, i drugu u Zadru, koju uglavnom iznajmljujemo turistima', ispričala je ranije.

Ines i dalje uživa u glazbi, a s voljenim muškarcem redovito posjećuje rock i heavy koncerte. Izgleda bolje no ikada jer je svoje tijelo dovela do linije na kakvoj joj mnogi zavide. Svoju dugu smeđu kovrčavu kosu zamijenila je plavom, a u posljednje vrijeme najčešće je boji u ružičastu.

'Tijelo se može transformirati. Tek u 42. godini, nakon poroda, počela sam trenirati. Prije je to bilo neposvećeno vježbanje. Nikad nije kasno početi dovesti tijelo u red', rekla nam je.

Životni moto joj je razvijanje duhovnih i tjelesnih potencijala, a u planu joj je pokretanje kanala na Youtubeu na kojem će davati savjete o vježbanju, s receptima. Trenutno je vrlo aktivna na društvenim mrežama te je prati vojska fanova.

'Imam 160 cm i 54 kg, 46 godina, 'proizvela' sam jedno dijete i to tek u 40-oj, vegetarijanka sam 26 godina (ništa meso, riba, jaja), treniram bodybuilding pet godina u kontinuitetu', napisala je opisujući se nedavno na Facebooku.