IMA VEĆ DVA TJEDNA

Ne zamara se time što javnost misli: Maja Šuput objavila novu, neodoljivu fotografiju malenog Blooma

31.03.2021 u 19:58

Bionic
Reading

Prošla su već dva tjedna otkako je Maja Šuput rodila svoje prvo dijete. Maleni Bloom uljepšao joj je život, stoga ne čudi da svoju sreću želi podijeliti sa svima. Ipak, njezine objave na Instagramu, kao ni ime koje su ona i suprug Nenad Tatarinov dali svom malom nasljedniku, ne sviđaju se svima, no, pjevačica se time niti najmanje ne zamara

Javnost se prvo zabavljala tijekom trudnoće Maja Šuput, da bi potom fokus prebacili na tek rođenog dječaka, s nestrpljenjem iščekujući njegove prve fotografije. Kada je i to 'odrađeno' onda su se prebacili na njegovo neobično ime Bloom, da bi im potom smetalo što pjevačica na fotografijama uvijek ima šminku, kao da ide na pozornicu, smatrajući da to nije primjereno za fotografije jutarnjih buđenja sa novorođenim sinom.

No, Maja Šuput time se niti najmanje ne zabrinjava ni opterećuje. Ona je odavno postala svjesna što sve dolazi sa slavom i tu je cijenu prihvatila.

Umjesto da odgovara dušebrižnicima i uvlači se u njihove rasprave, ona je napravila ono što ih je vjerojatno više naživciralo - objavila je novu fotografiju malenog Blooma koji danas ima već dva tjedna. 

Maleni dječak mirno spava u svom krevetiću, pokriven svijetloplavom dekicom, dok se ručicama drži za glavu kao da nešto pokušava reći. Uz njega postavljena je kartonska oznaka na kojoj na engleskom piše 'danas imam 2 tjedna'.

  • +3
Maja Šuput na Rujanfestu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL