NA INSTAGRAMU

Maja Šuput s obožavateljima podijelila nove fotografije malenog Blooma i otkrila kako izgledaju njihova jutra

29.03.2021 u 10:42

Bionic
Reading

Poznata pjevačica ne krije sreću što se napokon ostvarila i kao majka, a njezin sinčić Bloom za nju je prava radost. Koliko je zaljubljena u svog malenog nasljednika pokazuje i na svom službenom Instagram profilu, koji je prepun njihovih zajedničkih fotografija

'Neopisivo. Jutra su doslovno čarobna.' Riječi su to koje je Maja Šuput napisala na svom Instagram profilu pored dviju još neviđenih fotografija iz svog obiteljskog doma. Na prvoj nasmijana pjevačica u naručju drži malenog Blooma, koji mirno spava dok mu ponosni otac Nenad Tatarinov ljubi maleno stopalo.

Na drugoj fotografiji Maja je sama sa sinom, i dalje u krevetu, naslonjena glavom i smiješi se dok Bloom, ovoga puta lagano otvorenih očiju, i dalje leži siguran u njezinu naručju.

Otkako je s javnosti podijelila prvo da je trudna, a potom i da je postala majka, Maja Šuput nije krila koliko je sretna što napokon i ona može uživati u odrastanju svog nasljednika.

  • +3
Maja Šuput na Rujanfestu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Maleni Bloom Tatarinov, kruna je njezine ljubavi s Nenadom Tatarinovim, a ime malenog dječaka izazvalo je popriličnu buru u javnosti.