zanimljiv susret

Ne krije oduševljenje: Viktorija Rađa pohvalila se s kim su se ona i Dino družili u Americi: 'Kakva persona, kakav lik'

14.09.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Nakon uzbudljivog ljeta na više lokacija na našoj obali i proslave velike obljetnice njihove ljubavi supružnici Rađa uputili su se 'preko Bare'. Nakon Bostona stigli su u jednu od najpopularnijih turističkih destinacija poznatu po kocki i zabavi

Bračni par Rađa zatvara ljetnu sezonu sa stilom. Najprije su otkrili da im se na putovanju u Boston pridružila sestra Petra Graše, Buga, njihova bliska prijateljica, a posjetili su među ostalim legendarni kafić Cheers iz kultne serije 'Kafić uzdravlje'. Nisu propustili ni svečanost primanja Rađinog suigrača Tonija Kukoča u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu.

Nakon boravka u Bostonu nastavili su 'turneju' po Americi. Viktorija je otkrila kakvu dobru večer su proveli u Las Vegasu. 'Prvo je jedan od nas završio Davidu Copperfieldu na sceni, a onda smo završili s njim iza te iste scene gdje je samo nama izvodio trik s kartama. Woow. Kakva persona, kakav lik. Izvukla sam mu 6', opisala je bivša Miss Dalmacije i pop zvijezda 90-ih.

Podsjetimo, proslavljeni košarkaš Dino i njegova supruga u kolovozu su proslavili 20. obljetnicu veze, a simpatičnim i duhovitim čestitkama još su jednom pokazali koliko su skladan par koji se podržava.

'Poklopili smo se, iako smo totalno različite osobe. Totalni smo jing i jang, međutim stvar je u tome da treba jako puno tolerancije i razumijevanja. To zvuči kao floskula, međutim ne radi nekom ono što ne želiš da se tebi radi. Kada dvije glave koje žive zajedno tako razmišljaju, onda je to dobitna kombinacija. Nitko nikog ne davi, ne steže, povjerenje i ljubav vladaju i to je najvažnije. Od njega sam u braku puno naučila', izjavila je Viktorija svojedobno i dodala kako ona 'uvijek glumi klauna, a da Dina to jako veseli' te da mu je unijela vedrinu u život, a on njoj 'neke strukture ozbiljnosti i odgovornosti'.

  • +3
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL