To se ne propušta

Dino i Viktorija Rađa uživali su u Bostonu, no nisu propustili biti podrška Toniju Kukoču: Evo što su otkrili na društvenim mrežama

12.09.2021 u 20:50

Bionic
Reading

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Toni Kukoč uvršten je u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu i time je zaokružio je svoju nevjerojatnu košarkašku priču. Emotivan i veličanstven događaj nije propustila Tonijeva obitelj, ali ni njegov legendarni suigrač Dino Rađa koji je mu je pružio podršku zajedno sa suprugom Viktorijom

Nakon bogate karijere i sportskih uspjeha Toni Kukoč postao je članom član Košarkaške kuće slavnih u Springfieldu, što predstavlja ultimativnu čast za svakog košarkaša. Nakon Krešimira Ćosića, Dražena Petrovića, Mirka Novosela i Dina Rađe, Kukoč je peti je Hrvat kojem je to pošlo za rukom. Na ovu važnu večer Kukoču je podršku došao dati i njegov suigrač Dino Rađa, koji je u Košarkašku kuću slavnih ušao prije tri godine.

Toni Kukoč i ostatak njegove generacije dobili su i opipljive uspomene - sako Kuće slavnih i prigodni prsten, a Toni i Dino su zajedno pozirali sa prstenima, Dino sa svojim iz 2018. godina, a Toni sa svojim na kojem je navedena 2021. godina. Fotografiju je Dino Rađa objavio na svom Instagram profilu.

Osim fotografije na kojoj dva prijatelja i suigrača poziraju s prstenima, Dino je objavio i nekoliko fotografija sa ceremonije dodjele priznanja, a u opisu je naveo: 'Kakve dvije lijepe večeri. Znali smo da će ući godinama ali svejedno vrlo emotivno.'

Dino je stigao u pratnji svije supruge Viktorije Rađe, koja je pak na svom Instagram Storyju objavila nekoliko kratkih snimaka sa svečane večeri te je snimila i Michaela Jordana.

Viktorija i Dino u Ameriku su stigli početkom tjedna. Prema objavama na Viktorijinom Instagram profilu, bračni par se prvo uputio u Boston.

Društvo im je pravila i Viktorijina dobra prijateljica Buga Grašo, mlađa sestra pjevača Petra Graše, inače životna partnerica košarkaša Leona Radoševića, s kojim ima kćerkicu Leni. Naime, Buga Grašo i Leon Radošević žive život daleko od svjetla reflektora i to u Berlinu, gdje on igra za klub Alba.

Viktorija Rađa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Tada je s Bugom Grašo i Viktorijom Rađom bila je još jedna prijateljica, koja je također objavila njihove zajedničke fotografije, među ostalim i one s mjesta gdje se održavao bostonski maraton i gdje je napravljeno spomen obilježje na 19. kolovoz 2019. kada je tijekom maratona eksplodirala naprava i ubila troje ljudi, ali i mnoge ozlijedila.

  • +3
Toni Kukoč u Kući slavnih Izvor: Profimedia / Autor: Maddie Meyer / Getty images / Profimedia

Nakon posjete Bostonu, Dino i Viktorija uputili su se u Springfield kako bi nazočili važnom sportskom događaju i iznimno bitnom trenutku u životu dugogodišnjeg prijatelja.