OTKRILA JE NA INSTAGRAMU

Viktorija Rađa 'skoknula' je do Bostona, gdje uživa u zanimljivom društvu

08.09.2021 u 13:03

Bionic
Reading

Nakon što je ljeto provela na najljepšim lokacijama naše obale, gdje je uživala s obitelji, ali i dragim prijateljima, Viktorija Rađa otputovala je 'preko bare', a ono što možemo zaključiti iz njezinih objava je da ima društvo za poželjeti

Ovo ljeto za Viktoriju Rađu je bilo ljeto iz snova. Nakon što je uživala s obitelji, ali i dragim prijateljima na raznim lokacijama na našoj obali, na Instagram Storyjima je otkrila kako je otputovala u Ameriku, točnije u Boston.

Sudeći po objavama, otkrila je da joj tamo društvo pravi njezin suprug, nekadašnji košarkaš Dino Rađa, ali i dobra prijateljica Buga Grašo, mlađa sestra pjevača Petra Graše, inače životna partnerica košarkaša Leona Radoševića, s kojim ima kćerkicu Leni. Buga Grašo i Leon Radošević žive život daleko od svjetla reflektora i to u Berlinu, gdje on igra za klub Alba.

Viktorija Rađa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Sa Bugom Grašo i Viktorijom Rađom bila je još jedna prijateljica, koja je također objavila njihove zajedničke fotografije, među ostalim i s mjesta gdje se održavao bostonski maraton i gdje je napravljeno spomen obilježje na 19. kolovoz 2019. kada je tijekom maratona eksplodirala naprava i ubila troje ljudi, ali i mnoge ozlijedila.