ROMANTIČAN ODMOR

Naša uspješna manekenka nakon dugo vremena u javnosti je viđena s dragim

01.09.2017 u 18:21

Bionic
Reading

Helena Šopar, jedna od naših najzaposlenijih manekenki, rijetko se kada u javnosti pojavljuje sa svojim dugogodišnjim dečkom Vjekom Zadrom. No, ovih su ju dana fotoreporteri uspjeli uloviti na Visu

Lijepa Helena Šopar još uvijek uživa na Jadranu i koristi posljednje dane ljeta kako bi napunila energije za nove poslovne projekte kojih vjerujemo ima mnogo.

Osim što je traženi model,  Helena je nedavno predstavila i svoju kolekciju odjeće, među kojom se najviše ističu ženstvene, jednostavne haljine za kojima su Hrvatice poludjele.

Helena Šopar sa dečkom Vjekom Zadrom prošetala rivom Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Prije nego se vrati brigama, poslu i novim kreacijama koje će nas ne sumnjamo oduševiti, zgodna je brineta odlučila iskoristiti zadnje tople dane kako bi s dugogodišnjim dečkom Vjekom malo odmorila.

Par je viđen na Visu, kako silaze s gumenjaka u vrlo opuštenim izdanjima i pritom su izgledali vrlo skladno i zaljubljeno.

Inače, Vjeko već godinama ljetuje u Bolu na Braču, a poznato je da Helena dio ljeta uvijek provede u rodnoj Novalji na Pagu.

  • +3
Helena Šopar zvijezda kampanje za Yosuzi Izvor: Midikenn / Autor: Kate Bellm

'Moj dečko ima kuću na Braču i tu ljetujemo i opet sam na neki način emotivno povezana s ovim otokom pa smo odlučili ovdje snimiti, a da dovedemo malo Paga, naravno tu je ta sva čipka koju koristimo u kolekciji i dalje umetnuta', ispričala je početkom lipnja za IN magazin Nove TV kada je predstavljala svoju novu kolekciju.

'Vjeko pozna Bol bolje nego Tamara i ja. On ovdje već ljetuje zadnjih 30 godina, voli Bol i sve nam je pomogao organizirati, s nama je cijeli dan na snimanju i naravno da sam zahvalna', zaključila je tada samozatajna manekenka koja rijetko kad govori o svom privatnom životu.

#solta ❤ #croatia #forevervacation

Objavu dijeli Helena Sopar (@helenasopar)