BOŽIĆNI KONCERT KYLIE MINOGUE

Helena Šopar i Iva Balent: Ludi vikend u Londonu

12.12.2016 u 09:03

Bionic
Reading

Australska pop zvijezda Kylie Minogue održala je već tradicionalno božićni koncert u glasovitoj britanskoj glazbenoj dvorani Royal Albert Hall, a u hitovima poput 'Christmas isn’t Christmas ‘til You Get Here’ uživala je Helena Šopar, manekenka i dizajnerica s trenutačnom adresom u Londonu, koja je koncertu bila u društvu zagrebačkih prijateljica Ive Balent, Karle Kajić i Danijele Gajski

Jedan od najuspješnijih hrvatskih modela, Helena Šopar, prije samo šest mjeseci pokrenula je u suradnji sa sestrom Tamarom Rebić modni brend Sopar, a njezine kreacije danas rado nose brojne poznate dame s domaće, ali i svjetske scene. Lijepa svjetska putnica već dulje vrijeme živi u Londonu. Razlog njezina preseljenja, osim činjenice da je bliže Hrvatskoj i da češće može otputovati u rodnu Novalju, je i ljubav. Helena je sretna i na privatnom planu otkako je u vezi s poduzetnikom Vjekom Zadrom.


Helena Šopar u glasovitoj  britanskoj koncertnoj dvorani Royal Albert Hall

Prošli tjedan u Londonu su je posjetile zagrebačke prijateljice: Iva Balent, izvršna direktorica korporativnog marketinga koncerna Agrokor te Karla Kajić i Danijela Gajski. U maniri dobro raspoloženih i savršeno skockanih cura iz kultne američke serije 'Seks i grad' prošli vikend uputile su se na tradicionalni božićni koncert australske pop dive Kylie Minogue. U jednom su trenutku pozirale s crvenim kapicama Djeda Božićnjaka na glavama, kakvu je tijekom nastupa nosila i Kylie. Zagrebačke prijateljice imale su bez sumnje provod za pamćenje.

Pogledajte djelić atmosfere s prošlogodišnjeg koncerta:

Kylie - Christmas Isn't Christmas 'Til You Get Here (Live from the Royal Albert Hall)

Kylie Minogue već tradicionalno izdaje božićne singlove, ove godine objavila je pjesmu ‘At Christmas’ koju je odradila uživo s The Warner Music UK Choirom.

Kylie - Every Day's Like Christmas (Official Video)


437089 ,455429,454857,452188