NOVA TITULA

Naš vratar ne krije ponos: Novo veselje u domu Dominika Livakovića i Helene Matić

31.10.2020 u 15:25

Bionic
Reading

U domu vratara Dominika Livakovića postoje posebni razlozi za veselje. Ambiciozna i zgodna Helena Matić diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu te je sada stepenicu više prema svom cilju da se baci u modni biznis

Iako se od djetinjstva bavila sportom, točnije umjetničkim klizanjem, Helena Matić, djevojka našeg talentiranog dinamovca Dominika Livakovića, posljednjih godina okrenula se obrazovanju.

Posvetila se studiju, upisala Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu i izabrala smjer industrijskog dizajna. Nedavno je u velikom intervjuu za Jutarnji list kazala kako studij privodi kraju, a sada se pohvalila kako je izgledala njezina obrana diplomskog rada.

Njezin diplomski rad sastojao se od praktičnog i pisanog dijela, a obranila ga je, poput većine studenta ovih dana, virtualno. Iz svoje blagavaonice, gdje se smjestila u vrlo udobnom casual izdanju.

‘Obrana diplomskog u doba korone’, napisala je zgodna Helena ispod fotografije koja je osvanula na društvenim mrežama. Brineta na njoj pozira spremajući se za javljanje profesorima u komisiji, na sebi ima haljinu od pletiva i udobne kućne papuče, a iza sebe je smjestila lutke na kojima vise njezine kreacije.

‘Voljela bih imati slobodu i izražavati se kroz modu, umjetnost. Planova trenutno imam puno, a hoće li se ostvariti, vidjet ćemo’, rekla je nedavno u istom intervju, gdje je također naglasila da nema namjeru ostati u Zagrebu ukoliko njezin voljeni potpiše ugovor s nekim stranim klubom.

'Mislim da smo sada već u ozbiljnijim godinama, tako da planiramo i zajedničku budućnost. Gdje god nas život odvede, idemo skupa', rekla je Matić.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

3🤍

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

Ponos zbog obranjenog diplomskog rada svoje djevojke nije jučer krio ni Livaković, koji je na Instagramu također objavio fotografiju svoje drage Helene i čestitao joj na tituli magistrice.