DIVNA VIJEST!

Naš poznati chef Stjepan Vukadin ima puno razloga za slavlje

08.04.2024 u 21:30

Bionic
Reading

Stjepan Vukadin, našim gledateljima dobro poznat iz omiljenog gastro showa MasterChef, ima zbilja danas puno razloga za slavlje

Popularni chef Vuki i njegova supruga Katarina s kojom je u braku pet godina, postali su roditelji po drugi put - u njihovu je obitelj je stigla prinova.

Premda Stjepan cijeni svoju privatnost i vrlo rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života, ovoga je puta s brojnim obožavateljima podijelio kako su postali bogatiji za novog člana - djevojčicu.

Chef je tako na Instagramu objavio kako su on i supruga postali roditelji po drugi puta.

Stjepan Vukadin Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Trogodišnji Gabriel postao je stariji brat, a sada im je stigla kći čije ime nisu još otkrili. 'Hvala ti dragi Bože', napisao je Vuki u opisu fotografije na kojoj piše da je djevojčica rođena 16:55 sati.

Inače, Stjepan i Katarina vjenčali su se u studenome 2019. godine, a mladi chef je u jednom ranijem intervju tportal ispričao da mu je supruga najveća kritičarka.

'Jako dobro zna kad je nešto dobro, a kad ne. Pa mislim da mi ona i je najveći kritičar kad su nova jela u nastajanju', rekao je tad Stjepan.

Chef je na društvenim mrežama ranije otkrio i kako izgleda novi dom koji uređuje i u kojem će uživati sa svojom četveročlanom obitelji.