progovorili o zarukama

Princ Harry o svojoj odabranici: 'Od prvog dana znao sam da je Meghan ona prava'

27.11.2017 u 17:20

Bionic
Reading

Tjedan dana nakon proslave 70. godišnjice godišnjice kraljice Elizabethe II i kralja Philipa, britanska kraljevska obitelj ponovno slavi. Nakon što je na službenoj stranici kraljevska palača objavila zaruke princa Harryja i glumice Meghan Markle, kraljevski par pojavio se u javnosti i potvrdio natpise, a princ Harry nije mogao sakriti oduševljenje

Od jutra ne pristižu stizati novosti o trenutno najaktualnijem paru, princu Harryju i glumici Meghan Markle. Iako su mediji već duže vremena nagađali kako bi upravo zvijezda serije 'Suits' mogla postati životna odabranica princa Harryja, kraljevska palača tek je danas potvrdila dugoiščekivanu vijest.

'Vjenčanje će se održati u proljeće 2018., a više informacija o tome objavit ćemo naknadno. Njegovo visočanstvo, princ Harry i gospođica Markle zaručili su se ranije ovog mjeseca u Londonu, a o svemu je princ obavijestio kraljicu Elizabetu II i druge članove obitelji. Osim toga, princ je tražio blagoslov roditelja gđice Markle. Par će živjeti u Nottingham Cottageu, unutar Kensingtonske palače', stoji u službenoj objavi Buckinghamske palače.

Par se, vidno uzbuđen, po prvi put nakon objave zaruka zajedno pojavio u javnosti, a princ Harry otkrio je kako 'oduševljen' što će se uskoro oženiti ženom svog života, dodajući kako je 'od prvog dana znao da je Meghan ona prava'.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Američka glumica koja je zbog zaruka s britanskim princem odustala od holivudske karijere i preselila se na drugi kraj svijeta po prvi je put javnosti pokazala prsten kojim ju je princ Harry zaručio, a riječ je o prstenu koji je posebno za Meghan izrađen od dva dijamanta koja su pripadala princezi Diani.

Pomalo nervozni, ali dobro raspoloženi, princ Harry i Meghan Markle odgovorali su na pitanja novinara u Sunken Gardenu, najdražem vrtu princeze Diane, a na pitanje kako se osjećaju zbog zaruka, princ je odgovorio: 'Oduševljen sam, i više od toga', dok je tajanstvena glumica kratko odgovorila kako je 'jako sretna'.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je zaprosio svoju voljenu Meghan, princ Harry nije želi otkriti, rekavši kako će o tome progovoriti neki drugi put, no nije krio kako je prosidba bila romantična.

Iako se još uvijek ne znaju detalji poput onog gdje će se sama ceremonija vjenčanja održati, špekulira se kako bi sudbonosno 'da' par mogao izgovoriti u Westminsterskoj opatiji, katedrali St. Paul ili dvorcu Windsor.

  • +15
Kensingtonska palača Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia