svi ih obožavaju

Dočekani s oduševljenjem: Meghan Markle i princ Harry na prvom kraljevskom zadatku

01.12.2017 u 13:31

Bionic
Reading

Nakon što su svijetu obznanili svoje zaruke u ponedjeljak ujutro te kasnije tog dana održali i prvi službeni intervju princa Harryja i njegovu zaručnicu Meghan Markle britanski je narod s nestrpljenjem dočekao i u prvom službenom kraljevskom angažmanu

Novopečeni zaručnici princ Harry i Meghan Markle prošetali su se u petak tijekom podneva Nottinghamom, a dočekalo ih je preko tisuću sugrađana.

Gomila je klicala dok je sretni par prolazio poznatom rutom uz pratnju brojnih policajaca. 

Svi su željeli čestitati sretnom paru na zarukama, ali i vidjeti iz prve ruke buduću vojvotkinju, koja je ovoga puta pokazala modni zaokret. 

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

Lijepa brineta odjenula je dugi tamnoplavi kaput koji potpisuje kanadski brend Mackage, ispod kojeg se nazirala tek suknja bež boje i visoke čizme brušene kože u crnoj boji. Osim toga, stajling je začinila zanimljivom torbicom bordo boje škotskog brenda Strathberry . Budući da nije nosila rukavice, njezin je dijamantni zaručnički prsten dolazio do izražaja. 

Zaljubljeni princ, koji nije iz ruke ispuštao voljenu, svoj je outfit uskladio s njezinim. Također je nosio plavi kaput koji je prikladno spario s odličnim cipelama. 

Prince Harry and the beautiful Megan on their first Royal Visit since their engagement!

Objavu dijeli Liam Perkins (@i_am_liam91)

U službenom protokolu 33-godišnji britanski nasljednik bio je vidno dobro raspoložen, a osmijeh nije skidala ni Meghan te je tom prilikom od građana dobila brojne pohvale i gomilu buketa. 

Neki od okupljenih imali su čak i toliko sreće da ih par pozdravi i pruži im ruku. 

Sooooo cute 😍😍😍😍 #princeharry #Meghanmarkle #nottingham #worldaidsday #princessdiana #charity #walkabout

Objavu dijeli Prince Harry & Meghan Markle (@whenharrymetmeghan)

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

'Princ Harry vrlo je sretan što je svoju buduću suprugu predstavio upravo u ovom gradu, koji mu jako znači i u kojem je proteklih godina proveo mnogo vremena. Ovo je vrlo lijep način da započnu zajedničko pojavljivanje u javnosti', rekla je jedna od glasnogovornica princa Harryja, koji je u Nottingham došao podržati humanitarnu akciju za pomoć protiv AIDS-a.